Οι επιστροφές που θα συζητηθούν, ο Αρναούτογλου τις Κυριακές και οι πρώτες αλλαγές

Ποιοι κάνουν πρεμιέρα και ποιοι ετοιμάζονται… να μετακινηθούν στη βραδινή αρένα
2'

Συνεχίζονται οι πρεμιέρες των τηλεοπτικών εκπομπών και οι αλλαγές στη βραδινή ζώνη, με τα στελέχη να τα δίνουν όλα για όλα για μία καλή θέση στους πίνακες της Nielsen.

Στο μέτωπο του ΑΝΤ1 δύο είναι τα προγράμματα που θα απασχολήσουν τα στελέχη τις επόμενες ημέρες. Το «Reunion», με τον Σάκη Τανιμανίδη και τον Γιώργο Μαυρίδη, έρχεται απόψε στις 22.30, στον ΑΝΤ1, για να μας ταξιδέψει και πάλι σε προορισμούς και εμπειρίες ζωής. Πριν από 10 χρόνια, δύο φίλοι, ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης, ξεκίνησαν ένα ταξίδι που άλλαξε τη ζωή τους για πάντα. Ένα ταξίδι που ενέπνευσε εκατομμύρια θεατές να εξερευνήσουν τον κόσμο και να δουν τη ζωή με τη φιλοσοφία του «You Only Live Once». Σήμερα, ένας πατέρας, πλέον, και ένας ορκισμένος εργένης ετοιμάζονται να ταξιδέψουν και πάλι μαζί, και να εξερευνήσουν νέες διαδρομές σε όλο τον κόσμο, καλώντας μας να ζήσουμε μαζί τους μοναδικές εμπειρίες.

Την ίδια ώρα, οι ιθύνοντες κάνουν κίνηση ματ με το «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;»… Το πρότζεκτ προβάλλεται καθημερινά, μέχρι να κάνουν πρώτη επίσημη οι «Ράδιο Αρβύλα» στη ζώνη των 20.00. Όμως, η επιτυχία του τηλεπαιχνιδιού είναι μεγάλη κι έτσι οι αντενικοί αποφάσισαν να ρίξουν στην αρένα τη Sunday Edition για να κερδίσουν μία ακόμη ημέρα στους πίνακες της Nielsen.

Το MEGA έχει εξασφαλίσει κάποιες πρωτιές τόσο με την κωμωδία «Έχω παιδιά», όσο και με τη «Γη της ελιάς». Όμως, την Παρασκευή, η Αγγελική Νικολούλη… επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος με το «Φως στο τούνελ». Η σιδηρά κυρία του Μεγάλου καναλιού, με τις δεκάδες επιτυχίες στο ενεργητικό της, επιστρέφει και οι άνθρωποι του MEGA προσδοκούν υψηλά νούμερα.

Ο ALPHA έχει κλειδώσει τις πρώτες του αλλαγές για τη σεζόν, την ίδια ώρα που αναμένεται η πρώτη επίσημη του «Money drop» τη Δευτέρα στις 23.30. Με τους ιθύνοντες να έχουν συνηθίσει στον «πρωταθλητισμό», αποφασίστηκαν μικρές μετακινήσεις προγραμμάτων που θα κάνουν τη διαφορά.

Από την Κυριακή 20 Οκτωβρίου, η κωμωδία «Η Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα» θα προβάλλεται στις 21.00. Η σειρά προβαλλόταν την Τρίτη, ωστόσο θεωρούν ότι θα συντροφεύει περισσότερο κόσμο τις Κυριακές. Στην prime time της Δευτέρας, θα συνεχίσουμε να βλέπουμε στις 21.00 τον «Τιμωρό» ενώ θα ακολουθεί επεισόδιο του σίριαλ «Διάφανη Αγάπη» στις 22.30. Την Τρίτη, στις 21.00, προστίθεται επεισόδιο του «Τιμωρού», της σειράς που έχει κάνει τη διαφορά στο φετινό πρόγραμμα. Στις 22.30 θα παίζεται ο «Γιατρός» με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη.

Σχετικές ειδήσεις