Αίας Μανθόπουλος: Ένας χρόνος από τον θάνατό του - Γιατί θα λείπουν από το μνημόσυνο τα παιδιά του

«Δεν αφέθηκε διαθήκη, ό,τι έχει να κάνει έχει να κάνει με τα παιδιά και τη γυναίκα του», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός, Ιάκωβος Μυλωνάς 
1'

Ένας χρόνος πέρασε από τον θάνατο του ηθοποιού, Αίαντα Μανθόπουλου. Το μνημόσυνο για τον έναν χρόνο από τον θάνατό του θα γίνει στο Α' Κοιμητήριο Παιανίας από τη σύντροφό του, Ελισάβετ Σταματοπούλου, όμως τα δύο παιδιά και η πρώην σύζυγός του θα απουσιάζουν από αυτό.

Μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα στον Alpha ο ηθοποιός, Ιάκωβος Μυλωνάς, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «έγινε ξεχωριστό μνημόσυνο στη Λάρισα, εκεί όπου βρέθηκαν τα παιδιά του, τα οποία δεν θα βρίσκονται σήμερα στο Α’ Κοιμητήριο Παιανίας. Από τη στιγμή που ο Αίας δεν πήρε διαζύγιο από την πρώην γυναίκα του, δεν υπάρχει λόγος να μιλήσουμε για κάτι άλλο. Δεν αφέθηκε διαθήκη, ό,τι έχει να κάνει έχει να κάνει με τα παιδιά και τη γυναίκα του. Μπορεί να μιλάμε για πρώην γυναίκα, αλλά εφόσον δεν υπάρχει διαζύγιο είναι σύζυγός του...».

«Η Ελισάβετ είναι η σύντροφός του, αυτή γνωρίσαμε εμείς, δεν είχαμε επαφή εμείς με την άλλη του οικογένεια», συμπλήρωσε ο Ιάκωβος Μυλωνάς.