Λίαμ Πέιν: «Ράγισε» καρδιές επί σκηνής η Ρίτα Όρα - Ερμήνευσε το τραγούδι που ηχογράφησαν μαζί

Σπαρακτικές στιγμές στη συναυλία της Ρίτα Όρα, λίγες ώρες μετά τον αδόκητο χαμό του Λίαμ Πέιν.

Λίαμ Πέιν: «Ράγισε» καρδιές επί σκηνής η Ρίτα Όρα - Ερμήνευσε το τραγούδι που ηχογράφησαν μαζί
Invision/AP - Φωτογραφία αρχείου
2'

Λύγισε επί σκηνής η Ρίτα Όρα ερμηνεύοντας ένα τραγούδι που ηχογράφησε με τον Λίαμ Πέιν, ο οποίος έφυγε από τη ζωή βυθίζοντας στο πένθος την παγκόσμια μουσική κοινότητα.

Το πρώην μέλος των One Direction, έπεσε από τον τρίτο όροφο ενός ξενοδοχείου στην πρωτεύουσα της Αργεντινής, Μπουένος Άιρες, το απόγευμα της Τετάρτης και λίγες ώρες μετά η θλιβερή είδηση έκανε τον γύρο του κόσμου.

Η Ρίτα Όρα η οποία είναι φίλη του 31χρονου ανέβηκε στη σκηνή της Οσάκα στην Ιαπωνία και κατά τη διάρκεια της ζωντανής εμφάνισής της, θέλησε να τραγουδήσει το κομμάτι «For You» που ηχογράφησε με τον Λίαμ Πέιν και το 2018 για το soundtrack της ταινίας Fifty Shades Freed.

Κατά τη διάρκεια του τραγουδιού, μια κοινή τους φωτογραφία προβλήθηκε στη οθόνη πίσω από την τραγουδίστρια, καθώς προσπαθούσε να ολοκληρώσει την ερμηνεία της

Σε βίντεο που δημοσιεύτηκαν στο διαδίκτυο η 33χρονη καλλιτέχνης φαίνεται να κρατά το κεφάλι της και κοίταξε προς τον ουρανό λέγοντας «δεν μπορώ να το τραγουδήσω αυτή τη στιγμή».

Το «αντίο» της Ρίτα Όρα στον φίλο της, Λίαμ Πέιν

Έπειτα από την ολοκλήρωση της συναυλίας της, η Ρίτα Όρα αποχαιρέτησε τον Λίαμ Πέιν και μέσω social media, δημοσιεύοντας μια κοινή τους φωτογραφία στη λεζάντα της οποίας έγραψε τα εξής:

«Eίμαι συντετριμμένη. Είχε την πιο ευγενική ψυχή, δεν θα ξεχάσω ποτέ. Μου άρεσε να δουλεύω μαζί του τόσο πολύ - ήταν μεγάλη χαρά να είμαι γύρω και εκτός σκηνής. Αυτή η τραγική είδηση μου ραγίζει την καρδιά. Στέλνω όλη μου την αγάπη και τις προσευχές στην οικογένειά του και στους αγαπημένους του. Το τραγούδι μας ''Για Σένα'' αποκτά ένα εντελώς νέο νόημα για μένα τώρα. R.I.P»

https://www.instagram.com/p/DBOcC6Ft7SH/

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή