Μαντώ: Η θυσία που έκανε για την καριέρα της - «Δεν ήθελα να το μετανιώσω αργότερα»

Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων είπε: «Αυτή τη περίοδο στα προσωπικά μου είμαι “happily single”

Μαντώ: Η θυσία που έκανε για την καριέρα της - «Δεν ήθελα να το μετανιώσω αργότερα»
2'

Η Μαντώ μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και αναφέρθηκε στην καλλιτεχνική της διαδρομή, σε ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού που έχει δεχτεί από θαυμαστές, αλλά και στις θυσίες που έκανε στην προσωπική της ζωή για χάρη της καριέρας της.

Πιο συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια αρχικά αποκάλυψε: «Από μικρή ονειρευόμουν να κάνω καριέρα στην Αμερική, αλλά οι συγκύριες δε με βοήθησαν στο να πέτυχω αυτό που θα ήθελα. Το τραγούδι μου “Where you are” το ηχογράφησα και το έδωσα στην Jessica Simpson. Τότε έμεινα έγκυος και προτίμησα να κάνω την οικογένεια μου. Με ενόχλησε όταν τραγουδούσα στην Αυστραλία το “My heart will go on” και κάποιοι τύποι έσπαγαν πιάτα».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Οι πιο ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού ήταν όταν κάποιος μού έκοψε μια τούφα από τα μαλλιά μου. Επίσης, ένας θαυμαστής μου είχε κάνει τατουάζ το πρόσωπο μου. Αυτό είναι τιμητικό».

Για τη θυσία που έκανε για την καριέρα της αποκάλυψε: «Η θυσία που έχω κάνει για την καριέρα μου είναι ότι άργησα κάπως να κάνω παιδιά. Θα μπορούσα να έχω γίνει μητέρα είκοσι ετών. Προτίμησα να επικεντρωθώ και να αναπτυχθώ στην καριέρα μου για να μη το μετανιώσω αργότερα».

Κλείνοντας, η τραγουδίστρια είπε: «Αυτή τη περίοδο στα προσωπικά μου είμαι “happily single”. Περνάω φάσεις που αποζητώ τη μοναξιά κι άλλες που δε το θέλω καθόλου. Αν τα παιδιά μου δεν συμπαθούν κάποιο σύντροφό μου, θα πρέπει να μου πουν τον λόγο κι εγώ θα σεβαστώ την άποψή τους. Αυτή τη στιγμή δε με απασχολεί ο γάμος αλλά στη ζωή ποτέ μη λες ποτέ».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή