Σπαράζει καρδιές η Μαρία Αντωνά για τον αιφνίδιο χαμό της μαμάς της - «Με σόκαρε η εικόνα της»

Η Μαρία Αντωνά έχασε την μητέρα της ύστερα από ξαφνική περιπέτεια με την υγεία της.
INSTAGRAM
1'

Δηλώσεις στην κάμερα «Happy Day» παραχώρησε η Μαρία Αντωνά, λίγες ημέρες μετά τον αιφνίδιο θάνατο της μητέρας της σε ηλικία 57 ετών.

«Η δουλειά είναι και τρόπος διαφυγής αλλά μερικές φορές οι άνθρωποι δεν έχουν το περιθώριο και την πολυτέλεια να μπούμε σε ένα άλλο μουντ. Όλα αυτά τα χρόνια εργάζομαι αρκετά σκληρά», δήλωσε η Μαρία Αντωνά για την επιστροφή της στη δουλειά λίγες μόλις ημέρες μετά την κηδεία της μητέρας της.

«Αυτό που με σόκαρε πιο πολύ ήταν η εικόνα της μητέρας μου, το ότι την είδα σε μία κατάσταση αρκετά δύσκολη. Και πόσο μάλλον όταν κατέληξα να τη βλέπω έτσι όπως την είδα. Νομίζω πως είναι από τις εικόνες που δεν θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου», εξομολογήθηκε η ραδιοφωνική παραγωγός στην πρωινή εκπομπή του Alpha.

«Δεν εστίασε στο πόσο σημαντικό ήταν το πρόβλημα. Θεώρησε ότι ήταν απλά μία ενόχληση με κάποια δέκατα πυρετού και τελικά είχε αυτή την πολύ άσχημη εξέλιξη», αποκάλυψε η Μαρία Αντωνά για την περιπέτεια υγείας της μητέρας της.

«Από την κοινή μας διαδρομή κρατάω το ότι ήταν πάντα πολύ περήφανη για μένα, πίστευε ότι είμαι το «χρυσό αβγό» της, ότι ό,τι και να κάνω εγώ είναι πολύ πετυχημένο. Με παρακολουθούσε με αγάπη και πολλή αγωνία», κατέληξε στις δηλώσεις της η Μαρία Αντωνά.

Σχετικές ειδήσεις