Ο ΑΝΤ1 δίνει ψήφο εμπιστοσύνης σε Αρναούτογλου – Η κίνηση ματ

Ο παρουσιαστής φέτος κερδίζει το τριπλό στοίχημα και το κανάλι τον «επιβραβεύει»

Ο ΑΝΤ1 δίνει ψήφο εμπιστοσύνης σε Αρναούτογλου – Η κίνηση ματ
1'

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι από τα πρόσωπα που, τη φετινή σεζόν, έχει σχολιαστεί ιδιαίτερα. Η επιλογή του ΑΝΤ1 να δώσει στον παρουσιαστή τρεις εκπομπές δεν πέρασε απαρατήρητη, ωστόσο -όπως αποδεικνύεται- η συνταγή είναι επιτυχημένη και τα στελέχη δικαίως εμπιστεύονται τον Γρηγόρη.

Τόσο το «The 2night show» όσο και το «The Roadshow» και το «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» έχουν το δικό τους φανατικό κοινό και το πρόσημο στους πίνακες της Nielsen είναι θετικό. Μάλιστα, η παρουσία του τηλεπαιχνιδιού είναι καθημερινή και εξαιρετικά σημαντική, αφού μέχρι να ξεκινήσουν οι «Ράδιο Αρβύλα» στη ζώνη των 20.00…. ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σαρώνει.

Το αποτέλεσμα των προαναφερθέντων είναι να προστίθεται ξανά ένα ακόμη επεισόδιο στο «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;».

«Το δημοφιλέστερο παιχνίδι γνώσεων της ελληνικής τηλεόρασης Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος; με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου έρχεται και αυτή την Κυριακή, 20 Οκτωβρίου, στις 20.00 σε Sunday Edition για να μας χαρίσει ακόμα περισσότερες γνώσεις, συγκινήσεις, απρόοπτα και συναρπαστικές στιγμές διασκέδασης με ένα special επεισόδιο.

Ο μοναδικός Γρηγόρης Αρναούτογλου δίνει, με τον δικό του… άπαιχτο τρόπο το σύνθημα, οι ερωτήσεις πέφτουν βροχή, οι παίκτες επικαλούνται τη γνώση, τη μνήμη ή την τύχη τους και η αγωνία χτυπάει κόκκινο σε ένα χορταστικό special επεισόδιο, που δίνει στους παίκτες τη δυνατότητα να φτάσουν ακόμα πιο κοντά στον στόχο του μεγάλου επάθλου των 100.000 ευρώ, καθώς έχουν στη διάθεσή τους ακόμα μία βοήθεια», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή