Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Η αποκάλυψη της για την απιστία - «Ο ενδιαφερόμενος το μαθαίνει τελευταίος»

Tι αποκάλυψε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αναφορικά με την απιστία 

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Η αποκάλυψη της για την απιστία - «Ο ενδιαφερόμενος το μαθαίνει τελευταίος»
2'

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία κάνει μεγάλη στροφή στην καριέρα της καθώς αποφάσισε να ασχοληθεί με το τραγούδι, πλέον θα εμφανίζεται σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί. Έτσι, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σου Σού» αναφορικά με την νέα της αρχή, ενώ ακόμη αναφέρθηκε στην απιστία και σε προηγούμενες τις σχέσεις.

Για τις εμφανίσεις της στο νυχτερινό κέντρο είπε: «Δεν ξυπνάω και κοιμάμαι έτσι σαν Μέριλιν, είναι έτσι για τις ανάγκες του σόου. Μου αρέσει το νέο ξεκίνημα είμαι ενθουσιασμένη, είναι κάτι τελείως διαφορετικό που με γεμίζει. Οι υπόλοιπες προτάσεις ήταν για τα μπουζούκια. Αισθάνομαι περισσότερο performer παρά τραγουδίστρια».

Για τις αντιδράσεις και τα σχόλια που θα ακολουθήσουν: «Είμαι έτοιμη για τα αρνητικά σχόλια, αυτό είναι αναμενόμενο, ειδικά σε περιπτώσεις που οι κοπέλες είναι μοντέλα – influencers είναι οι πρώτες που θα πάρουν την περισσότερη κριτική. Σε αυτό το σόου δεν πάω να αποδείξω ότι είμαι η καλύτερη τραγουδίστρια. Έχω πάει σαν περσόνα γιατί νομίζω ότι μπορώ να κάνω πολλά πράγματα», απάντησε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Για τα μηνύματα που λαμβάνει στα social media: «Δεν πολυασχολούμαι με τα μηνύματα στο instagram. Άργησα να το αντιληφθώ ότι υπάρχει ένας μονόλογος καθημερινά. Δεν ήταν απειλητικό αλλά ήταν τόσο εμμονικό που φοβούμουν ότι στη συνέχεια μπορεί να γίνει επικίνδυνο. Όταν το αντιλήφθηκα είχα μια σχέση, ο συγκεκριμένος ασχολήθηκε με αυτό το θέμα και μίλησε μαζί του», απάντησε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

«Έχω έρθει κοντά με την απιστία, συνήθως ο ενδιαφερόμενος το μαθαίνει πάντα τελευταίος. Ευτυχώς δεν το αντιλήφθηκα στη φάση που ήμουν στη σχέση εκείνη την περίοδο. Το κατάλαβα αφού είχα χωρίσει», είπε κλείνοντας.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή