Ταμπού: Το MEGA αλλάζει ξανά το πρόγραμμα – Παίρνει πίσω την απόφασή του

Η σειρά και το μέλλον της φαίνεται ότι προβληματίζουν τα στελέχη του MEGA
2'

Ρευστά είναι τα πράγματα στο τηλεοπτικό τοπίο, τη φετινή σεζόν, λόγω του σκληρού ανταγωνισμού. Τα στελέχη προχωρούν σε αλλαγές προγράμματος με στόχο την άνοδο στους πίνακες της Nielsen.

Έτσι, το MEGA πριν από ένα 24ώρο ανακοίνωσε ότι περιορίζει την προβολή του «Ταμπού» σε ένα επεισόδιο την εβδομάδα. Πριν από λίγη ώρα, όμως, με νέα ανακοίνωση, ξανατοποθετεί τη σειρά σε καθημερινή σχεδόν προβολή θέλοντας να της δώσει μία ακόμη ευκαιρία στους πίνακες της Nielsen.

Το «Ταμπού» φέρει την υπογραφή του Ανδρέα Γεωργίου και της Βάνας Δημητρίου, μιας ομάδας που το Μεγάλο κανάλι πιστεύει πολύ αφού τού έχει χαρίσει τη μεγάλη επιτυχία των τελευταίων ετών… τη «Γη της ελιάς». Το «Ταμπού» λοιπόν ξαναμπαίνει στο καθημερινό παιχνίδι και αναμένουμε τις επόμενες κινήσεις των ιθυνόντων.

Παράλληλα, η «Γη της ελιάς» συνεχίζει καθημερινά να κρατά συντροφιά στο κοινό με επεισόδια που θα συζητηθούν. Η σύλληψη της Νόρας για εμπόριο παιδιών πέφτει ως κεραυνός εν αιθρία στο χωριό, ενώ ο Μιχάλης αρνείται οποιαδήποτε ανάμιξη. Ο Μάνος, από την άλλη, τον θεωρεί εμπλεκόμενο και πιέζει τον Ισίδωρο να τον απολύσουν. Ο Κουράκος ερευνά το θέμα ενδελεχώς και αφήνει τον Μιχάλη ελεύθερο, όμως εκείνος νιώθει πως η Μάνη δεν τον σηκώνει πια και δηλώνει την παραίτησή του. Η Ειρήνη ζητάει από την Ξένια να προετοιμάσει τη φυγή της στο εξωτερικό και τη βεβαιώνει ότι θα της δώσει το παιδί της. Η Χάιδω ξεφορτώνεται όλα τα μαύρα ρούχα της Βασιλικής για να βγάλει τα πένθιμα. Η γιορτή της πίτας στέφει νικήτρια την Αναστασία, γεγονός που κάνει έξαλλη την Αρετή.

Σχετικές ειδήσεις