Μπέττυ Μαγγίρα: «Ξεκίνησα ψυχοθεραπεία λίγο πριν φύγει η μητέρα μου από τη ζωή»

«Δεν υπάρχει καλλιτέχνης που να μην έχει άγχος», είπε η Μπέττυ Μαγγίρα

Μπέττυ Μαγγίρα: «Ξεκίνησα ψυχοθεραπεία λίγο πριν φύγει η μητέρα μου από τη ζωή»
2'

Η Μπέττυ Μαγγίρα παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της κυπριακής εκπομπής «Ήρθε κι Έδεσε», απόσπασμα της οποίας προβλήθηκε στο «Πρωινό Σου Σου» το πρωί της Παρασκευής 18 Οκτωβρίου.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια μοιράστηκε την εμπειρία της με το άγχος, τον τρόπο που το αντιμετωπίζει και τη δύσκολη περίοδο που αποφάσισε να κάνει ψυχοθεραπεία, όταν η μητέρα της έφευγε από τη ζωή.

Η Μπέττυ Μαγγίρα αρχικά, δήλωσε: «Ήταν πολύ περισσότερες οι χαρές, απλά δεν τις χαρήκαμε όπως θα έπρεπε, λόγω του άγχους. Έχεις τέτοιο άγχος και είναι και αυτό που κουβαλάω εγώ, της τελειομανίας που ποτέ δεν είσαι ευχαριστημένη με τον εαυτό σου και λες ότι "μπορούσα να το κάνω και καλύτερα αυτό". Οπότε αυτό που θα ήθελα από τα παιδιά μου αν ακολουθήσουν αυτό το πράγμα, είναι να το χαίρονται περισσότερο. Προσπάθησα να διαχειριστώ το άγχος μου, δεν είναι και πολύ εύκολο η αλήθεια είναι».

Στη συνέχεια, αποκάλυψε: «Προσπάθησα να το διαχειριστώ, πηγαίνοντας για ψυχοθεραπεία, σε μια φάση της ζωής μου, λίγο πριν φύγει η μητέρα μου από τη ζωή, γιατί έβλεπα ότι κάτι δεν πάει καλά, δηλαδή δεν ήταν εύκολο να διαχειριστώ την απώλεια που έβλεπα ότι ερχόταν αναγκαστικά. Οπότε μαζί με αυτό άρχισα να ψάχνω και τους λόγους που αγχώνομαι, πώς μπορώ να το διαχειριστώ και να κάνω το άγχος μου πιο δημιουργικό εν πάση περιπτώσει.

Γιατί δεν υπάρχει καλλιτέχνης που να μην έχει άγχος, δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει τρακ πριν βγει στη σκηνή, όσο σπουδαίος και αν είναι, όσα χρόνια και αν περάσουν. Όλοι λόγω της δουλειάς μας και λόγω της φύσης μας θέλουμε να είμαστε τέλειοι, οπότε δεν γίνεται να μην έχεις και κάποιο άγχος, απλά να μην φτάνει το άγχος να γίνεται τροχοπέδη στο να είσαι τέλειος, στο να είσαι καλός, γιατί αυτό μπορεί να το κάνει το άγχος».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή