Σιλβέστερ Σταλόνε: H άλλη πλευρά του «σκληρού» Ρόκι - Το viral βίντεο με τον «χορευταρά»

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε, εντυπωσιάζει τους θαυμαστές του με τις χορευτικές του κινήσεις και την περιποίηση του καρέ σε διασκεδαστικό νέο βίντεο
2'

Τα κρυφά ταλέντα του αποκαλύπτει σταδιακά ο σταρ του Χόλιγουντ, Σιλβέστερ Σταλόνε.

Σε ένα απίθανο βίντεο που μοιράστηκε social media, ο «σκληρός» μποξέρ Ρόκι Μπαλμπόα, μεταμορφώνεται σε «πρίμα μπαλαρίνα».

Ο σταρ ήταν ξυπόλητος και δοκίμαζε ένα πουλόβερ και τζιν ενώ όταν έπαιζε η κλασική μελωδία Motown, More Love, του Smokey Robinson και των Miracles.

Ο Σταλόνε δεν μπορούσε παρά να αφήσει τη μουσική να μιλήσει και άρχισε να κινείται στον ρυθμό.

Ευτυχώς, κάποιος ήταν σε ετοιμότητα για να απαθανατίσει τη στιγμή. «Με έπιασαν απροετοίμαστο καθώς δοκίμαζα ρούχα που ταιριάζουν σε ένα επερχόμενο έργο — υπέροχο τραγούδι όμως!» εξήγησε ο σταρ.

Ο Σταλόνε δεν έχει σπουδάσει ποτέ χορό, αλλά μπορεί να έκανε κάποιες από τις κινήσεις του όταν μεγάλωνε και η αείμνηστη μητέρα του, Ζακλίν, διηύθυνε μια ομάδα παλαιστών.

«Δεν ήταν πραγματικά παλαιστές, ήταν κάπως άνεργοι χορευτές », είχε εξομολογηθεί ο ηθοποιός σε τηλεοπτική συνέντευξη τον Ιανουάριο του 2016.

Το αστέρι του Judge Dredd εξέπληξε επίσης τον Άρνολντ Σβατζενέγκερ με ένα αυτοσχέδιο βαλς στο Φεστιβάλ των Καννών.

«Χορέψαμε το βαλς», είπε ο 77χρονος σταρ του Terminator στο Women's Wear Daily τον Μάιο του 2017.

«Ήταν το 1991, πιστεύω. Ο Σιλβέστερ ήταν για μια ταινία και εγώ προωθούσα το Terminator 2: Judgment Day, και μέχρι εκείνο το σημείο δεν τα πήγαμε καλά», είπε.

Όπως εξήγησε :«Ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί και προσπαθούσαμε να εκτροχιάζουμε ο ένας τον άλλον από κάθε γωνία και κάθε πιθανότητα. Και μετά, με κάποιο τρόπο, επειδή δουλεύαμε για την ίδια εταιρεία, αγκαλιαστήκαμε σε ένα πάρτι»

«Οι Gipsy Kings έπαιζαν και εμείς κρατιόμασταν ο ένας πάνω στον άλλο και είπαν: «Θέλεις να χορέψουμε;» και λέει, «Ναι». Και έτσι χορεύαμε βαλς, γύρω και γύρω και γύρω», περιέγραψε ο Σβαρτζενέγκερ, που αργότερα έγινε συμπρωταγωνιστής του Sly στους The Expendables.

Δείτε το βίντεο