Αλ Πατσίνο: Πώς κατάφερε να ξεφύγει από μια γυναίκα που ήθελε να τον απαγάγει

Ο Αλ Πατσίνο κυκλοφόρησε τη βιογραφία του με τίτλο «Sonny boy»

Αλ Πατσίνο: Πώς κατάφερε να ξεφύγει από μια γυναίκα που ήθελε να τον απαγάγει
AP Photo
2'

«Είμαι από το νότιο Μπρονξ και ξέρω πώς να ξεφύγω όταν βλέπω έναν τρελό άνθρωπο να προσπαθεί να κάνει κάτι εναντίον μου», τόνισε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Αλ Πατσίνο. Με αφορμή την κυκλοφορία της βιογραφίας του, «Sonny boy», ο 84χρονος θρύλος της μεγάλης οθόνης εκμυστηρεύτηκε ένα επεισόδιο που είχε παλαιότερα με μια γυναίκα που προσφέρθηκε να τον γυρίσει στο σπίτι του με το αυτοκίνητό της.

«Είχα βγει έξω για ποτό με τον αδελφό του Τζιν Χάκμαν, Ρίτσαρντ και ήμουν κάπως μεθυσμένος όταν συνειδητοποίησα ότι δεν μπορούσα να γυρίσω σπίτι μου. Τότε μια γυναίκα προσφέρθηκε να με γυρίσει κι εγώ μπήκα αμέσως στο αυτοκίνητό της», λέει στη συνέντευξη ο Αλ Πατσίνο και συνεχίζει: «Γρήγορα κατάλαβα, αν και μεθυσμένος, ότι δεν πηγαίναμε προς το σπίτι μου κι όταν τη ρώτησα τί συμβαίνει, εκείνη μου απάντησε ψυχρά: “σε απαγάγω”. Την απείλησα ότι θα πηδήξω από το αυτοκίνητο που ήραν εν κινήσει και πραγματικά ήμουν έτοιμος να το κάνω. Είχα ανοίξει την πόρτα. Τελικά δεν έγινε αυτό γιατί η γυναίκα με οδήγησε τελικά σπίτι μου», αποκάλυψε ο κορυφαίος ηθοποιός.

81wXvje8wPL._AC_UF8941000_QL80_.jpg

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Αλ Πατσίνο εξήγησε γιατί δεν παντρεύτηκε ποτέ. «Δε νομίζω ότι ο γάμος θα βοηθούσε σε κάτι. Ηθελα να αποφύγω το προφανές, τον πόνο που νιώθεις σε μια τέτοια σχέση». Αποκάλυψε επίσης ότι στη θήκη του κινητού τηλεφώνου του φιγουράρει ο Σρεκ. «Μου την είχε κάνει δώρο κάποτε, η κόρη μου Ολίβια και από τότε έχω κολλήσει με οτιδήποτε έχει σχέση με τον Σρεκ», είπε και πρόσθεσε: «Προσπάθησα κάποτε να χαρίσω τη φωνή μου σε animation ταινία αλλά δεν μπορώ να το κάνω. Δεν θέλω», υπογράμμισε.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή