The Voice: Από το «Κάνε ότι κοιμάσαι» βρέθηκε στη σκηνή αλλά καμιά καρέκλα δεν γύρισε

Ο ηθοποιός του «Κάνε ότι κοιμάσαι» που έφτασε στις audition του The Voice

The Voice: Από το «Κάνε ότι κοιμάσαι» βρέθηκε στη σκηνή αλλά καμιά καρέκλα δεν γύρισε
1'

Στη σκηνή του The Voice ανέβηκε το βράδυ του Σαββάτου (19/10) ένας ηθοποιός που ξεχώρισε από τη συμμετοχή του την περσινή σεζόν στη σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι» της ΕΡΤ. Ο λόγος για τον Γιώργο Γερονυμάκη.

Προτού βρεθεί στη σκηνή του The Voice, ο 50χρονος ηθοποιός δήλωσε χαρακτηριστικά πως «τα τελευταία 17 χρόνια είμαι επαγγελματίας ηθοποιός και από το 2001 περίπου εργάζομαι στον δήμο Αθηναίων ως οδηγός σε απορριμματοφόρο. Ξεκίνησα να ασχολούμαι με την μουσική γύρω στα 15 όταν είχα πάει στο εθνικό ωδείο Περιστερίου, τραγούδησα για πρώτη φορά σε κόσμο σε μια συναυλία του ωδείου στα 16 μου και 17 χρονών τραγούδησα επαγγελματικά για πρώτη φορά σε μαγαζί».

«Από τότε μέχρι και τα 21 μου τραγούδησα σε διάφορες πίστες. Μέχρι που δημιουργήθηκε όμως ένα πρόβλημα υγείας στη φωνή μου, συν κάποια άλλα προβλήματα που υπήρχαν τότε, οπότε το άφησα. Το παράτησα».

«Μου πήρε πολύ καιρό για να πάρω την ευθύνη σε σε όλο αυτό, το ότι δηλαδή το άφησα εγώ και το παράτησα, μέχρι που στα 27 βρέθηκα στη σχολή του Γιώργου Κιμούλη και ξεκίνησα να σπουδάζω ηθοποιός».

Ο Γιώργος Γερονυμάκης αποφάσισε, λοιπόν, να διεκδικήσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση ερμηνεύοντας με πάθος το κομμάτι «Δεν θα ξαναγαπήσω» στη σκηνή του The Voice. Καμία ωστόσο καρέκλα δεν γύρισε για εκείνον με αποτέλεσμα το ταξίδι στο μουσικό τάλεντ σόου του ΣΚΑΪ να ολοκληρωθεί το βράδυ του Σαββάτου.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή