Χρύσα Ρώπα για τη «μάχη» με την κατάθλιψη: «Παίρνω αγωγή, το αντιμετωπίζουμε σαν ίωση»

Η αγαπημένη ηθοποιός, Χρύσα Ρώπα, εξομολογείται για τη «μάχη» που δίνει με την κατάθλιψη.

Χρύσα Ρώπα για τη «μάχη» με την κατάθλιψη: «Παίρνω αγωγή, το αντιμετωπίζουμε σαν ίωση»
EUROKINISSI.
2'

Η Χρύσα Ρώπα αποκάλυψε ότι λαμβάνει αγωγή για να αντιμετωπίσει το «τέρας» της κατάθλιψης, τονίζοντας τη σημασία της χημείας και την υποστήριξη που έχει από τους θεράποντες ιατρούς της, μιλώντας στον ALPHA. Ακόμη, επεσήμανε ότι μία περίοδο στο παρελθόν δεν μπορούσε να διαχειρισθεί συγκεκριμένες καταστάσεις στη ζωή της.

«Ήταν μία περίοδος που δεν μπορούσα να διαχειριστώ κάποια πράγματα στη ζωή μου. Έπρεπε να βρω τι μου κάνω και για αυτό τα μάζεψα και πήγα στην Αρχαία Επίδαυρο. Δεν μπορεί να φταίνε πάντα οι άλλοι. Εγώ έχω κατάθλιψη.

Παίρνω αγωγή γιατί πιστεύω πολύ στη χημεία. Έχω πολύ καλούς γιατρούς που αυτό το αντιμετωπίζουμε σαν ίωση. Απλά η Ελλάδα είναι εσωστρεφής κι εγωκεντρική. Εγώ είχα ακούσει για το burn–out πριν από 25 χρόνια, εδώ δεν αργήσαμε ούτε φθάσαμε», είπε μεταξύ άλλων.

Ακόμη, η ηθοποιός σχολίασε τη σημερινή εποχή, με την έξαρση των κοινωνικών δικτύων, εκφράζοντας δυσπιστία απέναντι στην υπερβολή και την αρνητικότητα που κυριαρχεί. «Αυτή η ηλεκτρονική εποχή που περνάμε, να αγαπάς και να μισείς. Δεν τα ξέρω και πολύ καλά αυτά», ανέφερε, σημειώνοντας ότι συχνά αναρωτιόμαστε για τις αντιδράσεις και τα σχόλια των άλλων, δίνοντας μεγαλύτερη σημασία από ό,τι ίσως πρέπει.

Στη συνέχεια, υπογράμμισε ότι η πραγματική ζωή βρίσκεται έξω από τις οθόνες, όπου οι άνθρωποι δουλεύουν, αγαπούν και μεγαλώνουν τα παιδιά τους, ενώ, εξέφρασε απογοήτευση για τον πολιτικό κόσμο, λέγοντας ότι οι πολιτικοί δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη και αποφεύγουν ν' αναλάβουν ευθύνες, επιδίδονται μόνο σε κουτσομπολιό.

«Κάτι άλλο που δεν καταλαβαίνω, είναι ότι νομίζουμε πως η τηλεόραση είναι οι πάντες. Ο κόσμος δουλεύει, βγαίνει έξω, αγαπιέται, πηγαίνει τα παιδιά του στις παιδικές χαρές. Οι πολιτικοί κουτσομπολιό κάνουν, επίσημα, με τη βούλα. Ποιος πολιτικός να μου εμπνεύσει εμπιστοσύνη; Δεν αναλαμβάνει κανείς ευθύνες», ολοκλήρωσε.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή