Γιώργος Μαζωνάκης: Η ατάκα «καρφί» στο The Voice - «Τα σόγια μερικές φορές είναι καταστροφές»

Όλα συνέβησαν όταν στη σκηνή του The Voice ανέβηκε η Ράνια από τα Χανιά

Γιώργος Μαζωνάκης: Η ατάκα «καρφί» στο The Voice - «Τα σόγια μερικές φορές είναι καταστροφές»
1'

Ένα εντυπωσιακό επεισόδιο του TheVoice προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής 20 Οκτωβρίου, με τον κριτή Γιώργο Μαζωνάκη να βρίσκει την κατάλληλη ευκαιρία για να ρίξει «καρφί» μετά τη δικαστική διαμάχη με την αδελφή του, Βάσω Μαζωνάκη.

Πιο συγκεκριμένα, ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους, στη σκηνή του The Voice ανέβηκε και η Ράνια από τα Χανιά με την ίδια να ερμηνεύει το τραγούδι «Πριν» της Ματούλας Ζαμάνη.

Στην φάση της διεκδίκησης ο Πάνος Μουζουράκης χρησιμοποίησε το πλεονέκτημα της καταγωγής, αφού και ο ίδιος αλλά και η διασωζόμενη κατάγονται από την Κρήτη. Κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους, η Ράνια και ο Πάνος Μουζουράκης αναφέρθηκαν στα σόγια, προσπαθώντας να δουν αν έχουν κάποια συγγένεια.

Τότε, ο Γιώργος Μαζωνάκης πέταξε μία ατάκα όλο νόημα λέγοντας ότι: «τα σόγια μερικές φορές είναι καταστροφές».

Υπενθυμίζεται πως ο δημοφιλής τραγουδιστής έφτασε στα δικαστήρια με τη Βάσω Μαζωνάκη λόγω οικονομικών διαφορών και σε πρόσφατη δήλωσή του ο ίδιος δεν είχε κρύψει την απογοήτευσή του από το πώς εξελίχθηκαν τα πράγματα με την αδελφή του:

«Όλα εδώ πληρώνονται. Η ζημιά μέσα μου είναι το λάβωμα της εμπιστοσύνης στους ανθρώπους που τους θεωρούσα δικούς μου» είχε αναφέρει ο τραγουδιστής.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή