Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Μου αρέσει το κυρία Μόργκαν» - Τι αποκάλυψε για τον γάμο της

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη απάντησε στο αν έχει σκεφτεί να συστήνεται πλέον ως «κυρία Μόργκαν», ενώ εξήγησε πως ο σύζυγός της είναι ένας άνθρωπος που θέλει να ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Μου αρέσει το κυρία Μόργκαν» - Τι αποκάλυψε για τον γάμο της
1'

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μίλησε για τον σύζυγό της Γρηγόρη Μόργκαν και τον πρώτο μήνα του έγγαμου βίου τους.

Η δημοσιογράφος, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, παντρεύτηκε με τον Γρηγόρη Μόργκαν την 1η Σεπτεμβρίου και τώρα επικεντρώνεται στα επαγγελματικά της. Έχει αναφέρει πως οι συζητήσεις για την απόκτηση παιδιού, την αγχώνουν.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη απάντησε στο αν έχει σκεφτεί να συστήνεται πλέον ως «κυρία Μόργκαν», ενώ εξήγησε πως ο σύζυγός της είναι ένας άνθρωπος που θέλει να ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Ωραίο ακούγεται το κυρία Μόργκαν. Δε το είχα σκεφτεί. Ο σύζυγός μου είναι ένας άνθρωπος που δεν του αρέσουν όλα αυτά που συμβαίνουν. Θέλει να είναι πίσω από τα φώτα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη Βαλαβάν και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Το μόνο που έχω να πω είναι πως είναι ένας πολύ δουλεμένος άνθρωπος που πατάει στη Γη και στα πόδια του».

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν παντρεύτηκαν στα Χανιά. «Έχω πάρα πολύ καλή πεθερά! Με αγαπάει πάρα πολύ, δεν έχω παράπονο. Τη λέω ”μαμά” την πεθερά μου» είχε αναφέρει το προηγούμενο διάστημα η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή