Famagusta: Τι θα δούμε στο συγκλονιστικό φινάλε

Η μεγάλη παραγωγή μυθοπλασίας του MEGA επιστρέφει

Famagusta: Τι θα δούμε στο συγκλονιστικό φινάλε
1'

Κέρδισε τους τηλεθεατές, συγκίνησε με την ιστορία της και τώρα ετοιμάζεται να επιστρέψει με έναν τρίτο κύκλο και ένα συγκλονιστικό φινάλε. Η σειρά του MEGA, «Famagusta», έρχεται την Κυριακή 3 Νοεμβρίου στις 21.00.

georgiou-nosokomeio.jpg

Η αλήθεια για την τύχη του χαμένου γιου της οικογένειας Σέκερη ήρθε στο φως στο φινάλε του β’ κύκλου της μεγάλης παραγωγής του MEGA, προκαλώντας έντονα συναισθήματα στους τηλεθεατές. Στα 8 επεισόδια που απομένουν μέχρι το συγκλονιστικό φινάλε θα παρακολουθήσουμε όσα διαδραματίστηκαν στην Κύπρο μετά την τουρκική εισβολή: η επάνοδος του Αρχιεπισκόπου Μακαρίου στην εξουσία, τα ταραγμένα χρόνια μετά τη διχοτόμηση του νησιού και νέες μαρτυρίες ανθρώπων που βίωσαν την απώλεια και τον ξεριζωμό.

koralia-karanti.jpg

Παράλληλα, η σειρά που υπογράφει η Βάνα Δημητρίου και σκηνοθετεί ο Αντρέας Γεωργίου, υπόσχεται να ξετυλίξει το νήμα της ζωής των ηρώων της «Famagusta» στο σήμερα. Η Χριστίνα βιώνει την απόλυτη λύτρωση, καθώς κρατά στην αγκαλιά της τον πρωτότοκο γιο της που αναζητούσε επί πέντε δεκαετίες. Την ίδια στιγμή, συνειδητοποιεί πως κινδυνεύει να χάσει τον άλλο της γιο, τον Παύλο, η υγεία του οποίου επιδεινώνεται διαρκώς. Σχέσεις που δοκιμάζονται, άνθρωποι που συντρίβονται και άλλοι που μαθαίνουν να επιβιώνουν, έρχονται στην πρεμιέρα.

loulis-georgiou.jpg

Γιάννης Μπέζος, Κοραλία Καράντη, Χρήστος Λούλης, Αντρέας Γεωργίου, Αιμιλία Υψηλάντη, Βασιλική Τρουφάκου, Νεοκλής Νεοκλέους, Σοφία Καλλή, Στέφανος Μιχαήλ, Αντρέας Τσέλεπος, θα κρατήσουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους ενώ στον ρόλο του Αρχιεπισκόπου Μακάριου θα δούμε τον Γρηγόρη Βαλτινό. Στον ρόλο της Χαρίτας Μάντολες, η υπέροχη Δέσποινα Μπεμπεδέλη.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή