Θεοφανία Παπαθωμά: Νέα σελίδα στην προσωπική της ζώη - «Φεύγει κάτι γιατί πρέπει να φύγει»

Η εξομολόγηση της Θεοφανίας Παπαθωμά για την προσωπική της ζώη

Θεοφανία Παπαθωμά: Νέα σελίδα στην προσωπική της ζώη - «Φεύγει κάτι γιατί πρέπει να φύγει»
INSTAGRAM
1'

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» ήταν η Θεοφανία Παπαθωμά, η οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις αλλαγές στην προσωπική της ζωή.

«Πήρα απόσταση από τα πράγματα γιατί χρειαζόμουν πάρα πολύ να ξεκουραστώ. Ξεκουράστηκα, «καθάρισα» και επιστρέφω καινούρια. Πρέπει να αντιλαμβανόμαστε τις νέες μας ανάγκες. Γιατί είμαστε άνθρωποι που αλλάζουμε συνεχώς και συνεχώς χρειαζόμαστε καινούργια πράγματα γιατί εξελισσόμαστε.

Πολλές φορές στη δουλειά μας και παντού αισθανόμαστε σαν να μη βολευόμαστε πολύ καλά και καταλαβαίνεις ότι τελικά δεν είναι αυτό που χρειάζεσαι και πρέπει να κάνεις μια μεταρρυθμιστική κίνηση. Ξέρω ότι όλα τα πράγματα που έρχονται σε μένα είναι αυτά που είναι για μένα, όταν φεύγει κάτι είναι γιατί πρέπει να φύγει και κάτι άλλο έρχεται. Πάντα αυτό που χρειάζομαι... και επίσης ξέρω και να το καλώ» εξήγησε η ηθοποιός.

«Στη ζωή μου αλλαγές έρχονται κάθε μέρα σε όλα τα επίπεδα. Αλλά για κάποιες δεν μιλάω... Ακόμα και οι προσωπικές σχέσεις επαναπροσδιορίζονται συνεχώς ανάλογα με την προσωπική μας εξέλιξη. Με κανέναν δεν έχω να χωρίσω κάτι. Είμαστε όλοι ένα. Πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να περνάμε όμορφα την καθημερινότητά μας και να ζούμε στο φως και όχι στα σκοτάδια που μας επιβάλλονται» ξεκαθάρισε η Θεοφανία Παπαθωμά.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή