Λίαμ Πέιν: Σπαρακτική ανάρτηση από την σύντροφό του - Αποκαλύπτει ότι σχεδίαζαν να παντρευτούν

Συγκλονίζει το μήνυμα της συντρόφου του Λίαμ Πέιν, μια εβδομάδα μετά τον τραγικό θάνατο του 31χρονου καλλιτέχνη.

Λίαμ Πέιν: Σπαρακτική ανάρτηση από την σύντροφό του - Αποκαλύπτει ότι σχεδίαζαν να παντρευτούν
Invision - Associated Press - Φωτογραφία αρχείου
2'

Σπαρακτικό φόρο τιμής απέτισε μέσω των σόσιαλ μίντια η σύντροφος του Λίαμ Πέιν, Κέιτ Κασίντι, αποκαλύπτοντας ότι το ζευγάρι σχεδίαζει να παντρευτεί μέσα στον επόμενο χρόνο.

Η ίδια δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες κατά τη διάρκεια που τράβηξαν κατά τη διάρκεια της δύο ετών σχέσης τους, ενώ την ανάρτησή της συνοδεύει το παρακάτω συγκινητικό μήνυμα:

«Λίαμ, ξέρω ότι θα είμαστε μαζί για πάντα, αλλά όχι με τον τρόπο που είχαμε σχεδιάσει. Θα είσαι πάντα μαζί μου. Έχω αποκτήσει έναν φύλακα άγγελο.Η καρδιά μου είναι συντετριμμένη με τρόπους που δεν μπορώ να εκφράσω με λόγια.

Εύχομαι να μπορούσες να δεις τον τεράστιο αντίκτυπο που είχες στον κόσμο, ακόμα και αν αυτός μοιάζει τόσο σκοτεινός αυτή τη στιγμή. Έφερες τόση ευτυχία και θετικότητα σε όλους - εκατομμύρια θαυμαστές, την οικογένειά σου, τους φίλους σου και κυρίως εμένα. Είσαι τόσο απίστευτα αγαπητός.

Είσαι -γιατί δεν μπορώ να πω ήσουν- ο καλύτερος φίλος μου, ο έρωτας της ζωής μου και όλοι όσοι σε άγγιξαν ένιωσαν το ίδιο ξεχωριστά με εμένα. Η ενέργειά σου ήταν μεταδοτική, φωτίζοντας κάθε δωμάτιο στο οποίο έμπαινες»

Τίποτα από όλα αυτά δεν μοιάζει αληθινό και δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω τη νέα πραγματικότητα που δεν σε έχω εδώ. Αγωνίζομαι να καταλάβω πώς θα ζήσω σε έναν κόσμο χωρίς εσένα στο πλευρό μου. Μαζί, γίναμε ξανά παιδιά, βρίσκοντας πάντα χαρά στα πιο μικρά πράγματα».

Λίαμ, είχες την πιο ευγενική ψυχή και το πιο διασκεδαστικό πνεύμα. Νιώθω σαν να έχασα το καλύτερο κομμάτι του εαυτού μου. Δεν μπορώ να φανταστώ μια μέρα χωρίς το γέλιο και την αγάπη σου. Έφερες τόσο πολύ φως στη ζωή μου».

https://www.instagram.com/p/DBeJEmQp2sN/
Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή