Τηλεθέαση: «Αταίριαστοι» και Ζήνα Κουτσελίνη ζορίζουν τον Γιώργο Λιάγκα

Στην πρωινή ζώνη οι μάχες καλά κρατούν…

Τηλεθέαση: «Αταίριαστοι» και Ζήνα Κουτσελίνη ζορίζουν τον Γιώργο Λιάγκα
1'

Για ένα ακόμη πρωινό, εκείνο της Πέμπτης, οι πρωταγωνιστές ρίχτηκαν στην αρένα και διασταύρωσαν τα ξίφη τους με στόχο την πρώτη θέση.

Ο Γιώργος Λιάγκας με το «Πρωινό» στον ΑΝΤ1 σημείωσε 14,1% στο σύνολο και 10,5% στο δυναμικό κοινό, με τα ποσοστά να αποδεικνύουν ότι ζορίζεται από τον ανταγωνισμό. Οι «Αταίριαστοι», στον ΣΚΑΪ, σαρώνουν στο σύνολο καταγράφοντας χθες 19,3%. Στο δυναμικό κοινό, το μαγκαζίνο έκανε 6,6%.

Και η Ζήνα Κουτσελίνη, όμως, με το κοινωνικό περιεχόμενο της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», κρατά το δικό της μερίδιο που χθες μεταφράστηκε σε 14,2% στο σύνολο και 15,1% στο δυναμικό κοινό.

Στο δυναμικό κοινό πρωταγωνίστρια είναι η Φαίη Σκορδά με το «Buongiorno» στο MEGA. Χθες, η εκπομπή έκανε 12,9% στο σύνολο και 15,6% στους τηλεθεατές 18-54. Την ίδια ώρα, η Κατερίνα Καινούργιου με τη «Super Κατερίνα» στον ALPHA έκανε 9,2% και 11,1% αντίστοιχα!

Το «Breakfast@star» κράτησε παρέα στο 8,5% του συνόλου και στο 10,6% του δυναμικού κοινού, ενώ το «Πρωινό ΣΟΥ ΣΟΥ» του OPEN έκανε 4,5% και 5,3%…

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή