Τηλεθέαση: «Αταίριαστοι» και Ζήνα Κουτσελίνη ζορίζουν τον Γιώργο Λιάγκα

Στην πρωινή ζώνη οι μάχες καλά κρατούν…
1'

Για ένα ακόμη πρωινό, εκείνο της Πέμπτης, οι πρωταγωνιστές ρίχτηκαν στην αρένα και διασταύρωσαν τα ξίφη τους με στόχο την πρώτη θέση.

Ο Γιώργος Λιάγκας με το «Πρωινό» στον ΑΝΤ1 σημείωσε 14,1% στο σύνολο και 10,5% στο δυναμικό κοινό, με τα ποσοστά να αποδεικνύουν ότι ζορίζεται από τον ανταγωνισμό. Οι «Αταίριαστοι», στον ΣΚΑΪ, σαρώνουν στο σύνολο καταγράφοντας χθες 19,3%. Στο δυναμικό κοινό, το μαγκαζίνο έκανε 6,6%.

Και η Ζήνα Κουτσελίνη, όμως, με το κοινωνικό περιεχόμενο της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», κρατά το δικό της μερίδιο που χθες μεταφράστηκε σε 14,2% στο σύνολο και 15,1% στο δυναμικό κοινό.

Στο δυναμικό κοινό πρωταγωνίστρια είναι η Φαίη Σκορδά με το «Buongiorno» στο MEGA. Χθες, η εκπομπή έκανε 12,9% στο σύνολο και 15,6% στους τηλεθεατές 18-54. Την ίδια ώρα, η Κατερίνα Καινούργιου με τη «Super Κατερίνα» στον ALPHA έκανε 9,2% και 11,1% αντίστοιχα!

Το «Breakfast@star» κράτησε παρέα στο 8,5% του συνόλου και στο 10,6% του δυναμικού κοινού, ενώ το «Πρωινό ΣΟΥ ΣΟΥ» του OPEN έκανε 4,5% και 5,3%…