Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά: Η αλήθεια για τη συνέχεια της σειράς

Η σειρά του ΑΝΤ1 συζητιέται και σχολιάζεται για την τηλεθέαση
2'

Τρεις εβδομάδες έχει συμπληρώσει στον τηλεοπτικό αέρα η σειρά του ΑΝΤ1, «Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά». Ένα από τα πολυδιαφημισμένα προγράμματα της φετινής σεζόν ρίχτηκε στην αρένα της prime time και τα νούμερα στους πίνακες της Nielsen σίγουρα δεν είναι τα αναμενόμενα.

Η παραγωγή μυθοπλασίας περιορίζεται σε μονοψήφια ποσοστά, παρά το εξαιρετικό καστ και τη δυνατή ιστορία που έχουν δημιουργήσει οι μετρ του είδους Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης. Τα δημοσιεύματα που μιλούν για πρόωρο τέλος πολλά, λόγος για τον οποίο πριν από λίγες ημέρες το συγγραφικό δίδυμο αναγκάστηκε να προβεί σε μία μακροσκελή ανάρτηση.

«Ποτέ μα ποτέ δε σχολιάζουμε οποιαδήποτε κριτική ή άρθρο που θα γραφτεί για τη δουλειά μας. Το έχουμε κάνει μόνο μια φορά στη διάρκεια της Γ’ σεζόν των Μελισσών όταν γράφτηκε πως θα ελαττώσουμε τη βία και θα αυξήσουμε τους έρωτες για να ανέβει η τηλεθέαση. Δυστυχώς είμαστε αναγκασμένοι να το κάνουμε ακόμη μια φορά. Καμιά αλλαγή, καμιά ένεση, καμιά ντόπα, τίποτα δεν θα αλλάξει στο σενάριο που αισίως βρίσκεται στο 35ο επεισόδιο.

Όλοι είμαστε περήφανοι για το αποτέλεσμα και τη δουλειά που έχει γίνει και δεν σκοπεύουμε να προβούμε σε αλλαγές για τις ανάγκες της τηλεθέασης. Για τον αριθμό των επεισοδίων δεν είμαστε εμείς οι αρμόδιοι να απαντήσουμε. Σε ό,τι αφορά στη δουλειά μας, όμως δεν επιτρέπουμε τέτοιες παρανοήσεις. Ευχαριστούμε», ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα στελέχη θα δώσουν λίγο χρόνο ακόμη στη σειρά για να δουν πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση στους πίνακες της Nielsen. Ενδεχομένως να δούμε και αλλαγές σε ώρα και ημέρα, χωρίς όμως να έχει «κλειδώσει» κάποια απόφαση. Υπάρχει, μάλιστα, περίπτωση να προβληθούν τα ελάχιστα προσυμφωνημένα επεισόδια και το σίριαλ να μην κρατήσει παρέα καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Το επόμενο διάστημα θα είναι εξαιρετικά σημαντικό και κρίσιμο για το μέλλον της «Μάγισσας».

Σχετικές ειδήσεις