«Φως στο Τούνελ»: Η Νικολούλη έβαλε «κόκκινα» και το «X» ξεσηκώθηκε - «Παίρνει θέση η γυναικάρα»

Το κόκκινο σακάκι της Αγγελικής Νικολούλη και ο καταιγισμός σχολίων στο «X» για την υπόθεση της Αμαλιάδας
2'

Με την υπόθεση «θρίλερ» της Αμαλιάδας θα ασχολήθει η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» το βράδυ της Παρασκευής (25/10), με την Αγγελική Νικολούλη ότι αναμένεται να γίνουν σημαντικές αποκαλύψεις που θα δρομολογήσουν νέες εξελίξεις.

«Αυτή τη νύχτα θα φέρουμε στο φως σοβαρά στοιχεία και αποκαλύψεις για την πολύκροτη υπόθεση των νεκρών βρεφών. Συγκλονίζει η μητέρα ενός άγνωστου μέχρι σήμερα περιστατικού, με το δικό της μωρό που σώθηκε από θαύμα στα χέρια των γιατρών. Για να εδραιώσουμε αυτή τη μαρτυρία, έχουμε και ένα φωτογραφικό ντοκουμέντο, που “μιλάει”. Επίσης, θα ακούσουμε ένα ηχητικό μέσα από το νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία, τις ώρες που πέθανε το 2ο παιδί αυτής της κοπέλας. Είναι πολλά τα στοιχεία που θα βγουν αυτή τη νύχτα αλλά αυτό που με σοκάρει είναι κάτι σοβαρό που ανατρέπει το όποιο οικοδόμημα κάποιοι ήθελαν να χτίσουν. Μιλάμε για μία μαρτυρία που έχει ελεγχθεί και ο μάρτυρας πέρασε την πόρτα των Αρχών για να καταθέσει. Είναι μια νύχτα ‘καυτή’», δήλωσε η Αγγελική Νικολούλη στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Mega.

Έβαλε τα «κόκκινα» η Νικολούλη και το «X» ξεσηκώθηκε

Με κόκκινο σακάκι εμφανίστηκε η Αγγελική Νικολούλη στο αποψινό επεισόδιο του «Φως στο Τούνελ», με την επιλογή του χρώματος να μην είναι τυχαία, κατά τους χρήστες του Twitter, αφού ως γνωστόν αυτός είναι ο τρόπος της για να δείχνει στο κοινό της ότι έχει λύσει μία υπόθεση.

Όπως ήταν αναμενόμενο τα σχόλια στην πλατφόρμα του «X» έπεσαν «βροχή», με τους χρήστες να πιστεύουν ότι η Αγγελική Νικολούλη έχει βρεί την αλήθεια στην υπόθεση θανάτου των βρεφών.

Σχετικές ειδήσεις