Γιώργος Μαζωνάκης: «Λύγισε» ο τραγουδιστής με τα λόγια ενός διαγωνιζόμενου στο «The Voice»

«Σοβαρολογείς τώρα; Θα αυτοκτονήσω τώρα» είπε ο Γιώργος Μαζωνάκης στο διαγωνιζόμενο χωρίς να κρύβει τη στεναχώρια του
2'

Ο Γιώργος Μαζωνάκης συγκινήθηκε από τα λόγια ενός διαγωνιζόμενου στο επεισόδιο του The Voice το βράδυ του Σαββάτου (26.10). Ο Χρήστος Αθανασιάδης κατάφερε να εντυπωσιάσει με την ερμηνεία του την Έλενα Παπαρίζου και τον Χρήστο Μάστορα, οι οποίοι και «γύρισαν» τις καρέκλες τους, αλλά όχι τον Μαζωνάκη.

«Ο λόγος που δεν γύρισα εγώ ήταν ο εξής. Ήσουν πάρα πολύ σωστός ως τραγουδιστής, με πολύ ωραία άρθρωση, η χροιά σου όμως κάπως με έκανε να μη γυρίσω δηλαδή. Πως να σου το πω; Δηλαδή σαν ότι και ένας άλλος να ήταν δίπλα σου, ίδιος πάλι, θα ήταν το ίδιο πράγμα. Δεν άκουσα κάτι που να με κεντρίσει, δεν βρήκα την ταυτότητα σου».

«Το ποιος είσαι. Γιατί χροιά για μένα σημαίνει η ταυτότητα του ανθρώπου, ποιος είναι, τα βιώματα του, τι σκέφτεσαι, τι ακούς, τι αισθάνεσαι» εξήγησε ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Ο διαγωνιζόμενος όμως έδειξε τη στεναχώρια του που ο γνωστός τραγουδιστής δεν «γύρισε» την καρέκλα του.

«Με στεναχώρησες, βέβαια, Γιώργο» λέει ο νεαρός με τον Μαζωνάκη να απαντάει: «Σε στεναχώρησα ε; Μη με στενοχωρείς τώρα γιατί είμαι και γω ένας άνθρωπος που είμαι ευαίσθητος».

«Θα πήγαινες στον Γιώργο;» ρώτησε η Έλενα Παπαρίζου ίδιο να λέει: «Εντάξει, να μην λέω ψέματα. Γιώργο ήσουν η επιλογή μου».

«Σοβαρολογείς τώρα; Θα αυτοκτονήσω τώρα» λέει ο Γιώργος Μαζωνάκης χωρίς να κρύβει τη στεναχώρια του. Λίγο αργότερα που ο διαγωνιζόμενος επέλεξε την Έλενας Παπαρίζου, ο γνωστός τραγουδιστής ανέβηκε στη σκηνή για να συνοδεύσει μέχρι την συνάδελφο του.

Σχετικές ειδήσεις