Η 28η Οκτωβρίου φέρνει αλλαγές στην Tv – Ποιες εκπομπές δεν θα δούμε

Η εθνική επέτειος, ο Γιώργος Λιάγκας και τα πρόσωπα που έφυγαν για 3ήμερο.
2'

Με αλλαγές στην πρωινή και τη μεσημεριανή ζώνη στην τηλεόραση θα κυλήσει σήμερα η ημέρα, καθώς κάποιες εκπομπές δεν θα βγουν στον αέρα. Συγκεκριμένα, λόγω της εθνικής εορτής της 28ης Οκτωβρίου, αρκετοί τηλεαστέρες δεν θα κρατήσουν συντροφιά στο κοινό απολαμβάνοντας έτσι το τριήμερό τους.

Συγκεκριμένα, στον ΑΝΤ1, λόγω του σκληρού ανταγωνισμού που επικρατεί, αποφασίστηκε φέτος να βγάλουν κανονικά στον αέρα τις πρωινές εκπομπές. Κάτι που ο Γιώργος Λιάγκας δεν δέχτηκε, αφού στην συμφωνία -που έχει κάνει- αναφέρεται ότι η εκπομπή δεν θα προβάλλεται τις αργίες. Οι αντενικοί, βέβαια, γρήγορα εφάρμοσαν το plan b το οποίο θέλει τους «Weekenders» να αναλαμβάνουν δράση. Έτσι, στις 05.45, τα ηνία του «Καλημέρα Ελλάδα» κρατά ο Γιώργος Παπαδάκης και στις 09.50 τη σκυτάλη παίρνουν ο Θανάσης Πάτρας και ο Δημήτρης Πανόπουλος. Το μαγκαζίνο, που κρατά συντροφιά τα Σαββατοκύριακα και ακόμη ψάχνει τα πατήματά του στους πίνακες της Nielsen, ρίχνεται στην καθημερινή αρένα για την 28η Οκτωβρίου προκειμένου να έχουν τη δυνατότητα περισσότεροι τηλεθεατές να το «γνωρίσουν».

Στο STAR, η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου με το «Breakfast@STAR» δεν θα πουν καλημέρα στους τηλεθεατές τους. Τα στελέχη παίζουν μπάλα σε ασφαλές γήπεδο και αποφάσισαν, λόγω του ότι τα παιδιά θα είναι στο σπίτι, να ζορίσουν τον ανταγωνισμό με παιδικές σειρές. Αντίστοιχα, δεν θα προβληθεί η κοινωνική εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Στο μέτωπο του ΣΚΑΪ, η ενημέρωση έχει τα πρωινά πρωταγωνιστικό ρόλο. Το μεσημέρι, όμως, δεν θα προβληθούν επεισόδια από τις εκπομπές «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» και «My style rocks». Τη θέση τους θα πάρουν το «Happy Traveller» και η ελληνική ταινία «Υπολοχαγός Νατάσσα».

Όσον αφορά στο MEGA; Οι «απώλειες» θα είναι αρκετές! Η Φαίη Σκορδά με την εκπομπή «Buongiorno» και η «Δανάη Μπάρκα» με το «Πάμε Δανάη!» θα ξεκουραστούν για να επιστρέψουν την Τρίτη. Τη θέση τους θα πάρουν επαναλήψεις σειρών και ελληνικές ταινίες από την πλούσια ταινιοθήκη του Μεγάλου καναλιού.