Η Γη της ελιάς: Δυσάρεστα νέα για την υγεία της Αριάδνης – Ποιος εντοπίζει τον δράστη

Η Αριάδνη μεταφέρεται στο νοσοκομείο και οι γιατροί δεν είναι αισιόδοξοι
2'

Στο επεισόδιο της Κυριακής, στη «Γη της ελιάς» του MEGA, ο Κουράκος με τη Βασιλική βρίσκουν αιμόφυρτη την Αριάδνη. Σήμερα, η αγωνία κορυφώνεται καθώς ο Στάθης με την Ιουλία μαθαίνουν τα δυσάρεστα και οι γιατροί δεν είναι αισιόδοξοι για το αν θα ξαναπερπατήσει ξανά.

Η Αριάδνη μεταφέρεται στο νοσοκομείο για να γίνει εκτίμηση της κατάστασης. Στο πλευρό της διαρκώς βρίσκονται η Βασιλική και ο Κουράκος, ο οποίος προσπαθεί να κρύψει την αγωνία του για να μην προδώσει τη σχέση που τον συνδέει μαζί της. Ο Στάθης επιστρέφει κακήν κακώς στη Μάνη και οι γιατροί τον ενημερώνουν πως τα χτυπήματα έχουν αφήσει την Αριάδνη παράλυτη από τη μέση και κάτω.

Ο Δημοσθένης γνωρίζει έναν πολύ καλό γιατρό και προτείνει να επικοινωνήσουν μαζί του προκειμένου να την αναλάβει. Την ίδια ώρα, η παρέα στο Μονακό μετράει αντίστροφα για το ταξίδι της επιστροφής, μιας και κανείς τους πια δεν περνάει καλά. Η Αθηνά και ο Τζον έρχονται σε ακόμα μεγαλύτερη ρήξη εξαιτίας των παιδιών τους. Η Αριάδνη συνέρχεται και αποκαλύπτει στον Κουράκο ποιος την έφερε σε αυτή την κατάσταση.

Ο Παρασκευάς επιστρέφει στη Μάνη μαζί με τους υπόλοιπους και ενημερώνει τον Δημοσθένη για την πραγματική αιτία του χωρισμού του με την Ειρήνη. Η Αφροδίτη πιέζει τη Θεοδώρα να αναφέρει τον ξυλοδαρμό της στην αστυνομία, αλλά εκείνη αρνείται τα πάντα. Την ίδια ώρα, η Μαργαρίτα επιστρέφει από την Ιταλία πολύ ενθουσιασμένη με το σεμινάριο που παρακολούθησε. Η Ιουλία ετοιμάζεται να τρέξει κοντά στην Αριάδνη, αλλά ο Στάθης την αποτρέπει, αφού σκοπεύουν να πάνε στην Αθήνα για το χειρουργείο.

Ο Κουράκος ψάχνει παντού για τον Θάνο, ενώ και ο Δημοσθένης αποφασίζει να χρησιμοποιήσει τις άκρες που έχει για τον εντοπισμό του. Η Μαρίνα διαπιστώνει ότι η Αγγελική και η Αντιγόνη έχουν αρχίσει να δένονται. Ο Ισίδωρος αναχωρεί για την Αμερική, προκειμένου να αντιμετωπίσει ένα έκτακτο επαγγελματικό πρόβλημα, αλλά πριν φύγει αποφασίζει να δώσει μια ακόμα ευκαιρία στην Αμαλία.