Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Αποκαλύπτει «ένοχα» μυστικά της για πρώην της

Μετά τον γάμο με τον εαυτό της η Μπρίτνεϊ Σπίαρς δείχνει διάθεση πικάντικων εξομολογήσεων

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Αποκαλύπτει «ένοχα» μυστικά της για πρώην της
2'

Η διάσημη τραγουδίστρια, Μπρίτνεϊ Σπίαρς συνεχίζει να προκαλεί...

Μετά τον γάμο «έκπληξη» με τον εαυτό της, τη Δευτέρα σε νέα ανάρτησή της αποκάλυψε ότι είναι σε διακοπές και μένει σε ένα μέρος που είχε επισκεφτεί στο παρελθόν με έναν πρώην κι έχει κατακλυστεί από μνήμες εκείνης της ταραχώδους περιόδου.

Η Σπίαρς στο βίντεο εμφανίζεται με εσώρουχα, μπότες και κολιέ, ενώ στη λεζάντα γράφει: "Υπάρχει κάτι σε αυτό το εξωτικό μέρος … Όσες φορές κι αν έρθω εδώ, νιώθω σαν την πρώτη φορά!!! Ο τρόπος που μου μιλάει η Μητέρα Φύση !!! Μόνος !!! Διαλογισμός και προσευχή λέει πολλά!!!

"Ένα βίντεο που τράβηξα έξω είχε πουλιά να τραγουδούν και το τραγούδι ήταν τόσο δυνατό!!! Εντάξει, ίσως μόλις βρήκα την ψυχή μου εδώ!!! Θα είμαι ειλικρινής, υπάρχει μια αυλή με λουλούδια και μια μικρή πύλη και μια μικρή λιμνούλα με koi, μια βιτρό πόρτα εισόδου πριν μπεις μέσα που μου θυμίζει την ΠΑΛΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ που μερικές φορές έχει βαθύτερο νόημα και αίσθηση!!!"

Η Spears εξομολογήθηκε απροσδόκητα ότι είχε δυσκολίες με τον πρώην της, με αποτέλεσμα να κοιμούνται σε διαφορετικά μέρη κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στο ίδιο μέρος όπου μένει αυτή τη στιγμή.

Συνέχισε: «Ειλικρινά δεν ντρέπομαι να το πω αυτό, αλλά όποτε ερχόμασταν εγώ και ο πρώην μου εδώ, τσακωνόμασταν… Ούτε μια φορά δεν κοιμήθηκα στο κρεβάτι μαζί του!!!

«Πήρα ένα μαξιλάρι και κοιμόμουν έξω… Μου αρέσει ο ήχος του σιντριβανιού έξω!!! Ήθελα να ψιθυρίσω τα μυστικά του σύμπαντος… Έμεινα πολύ μέσα σε αυτό το ταξίδι γιατί κάνει τρελή ζέστη!!! σκέφτομαι ότι μπορεί απλώς να κοιμηθώ στην αυλή απόψε».

Τουλάχιστον η Spears δεν θα χρειάζεται πλέον να ανησυχεί μήπως μαλώσει με άλλους συντρόφους της και να μοιράζεατι το κρεβάτι μαζί τους, αφού πρόσφατα ανακοίνωσε ότι είναι «παντρεμένη» με τον ...εαυτό της, δηλώνοντας πως «μπορεί να φαίνεται ντροπιαστικό ή ανόητο», αλλά εκείνη πιστεύει ότι είναι «το πιο λαμπρό πράγμα» που «έκανε ποτέ».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή