Κρουζ Μπέκαμ: H 29χρονη φίλη του δείχνει την τεράστια ουλή στην πλάτη της - Έμαθα να ξαναπερπατάω

Η κατά 10 χρόνια μεγαλύτερη σύντορφος του Κρουζ Μπέκαμ δεν αποκάλυψε τη φύση της επέμβασης στην οποία υποβλήθηκε

Κρουζ Μπέκαμ: H 29χρονη φίλη του δείχνει την τεράστια ουλή στην πλάτη της - Έμαθα να ξαναπερπατάω
Associated Press
2'

Μία συγκλονιστική φωτογραφία μοιράστηκε η 29χρονη φίλη του Κρουζ Μπέκαμ, όπου δείχνει μία τεράστια ουλή κατά μήκος της σπονδυλικής στήλης της, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει περισσότερα για τη μυστηριώδη επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.

Η τραγουδοποιός Τζάκι Αποστέλ, η οποία είναι 10 χρόνια μεγαλύτερη από τον Κρουζ, 19 ετών - αποκάλυψε στο Instagram Story της ότι νωρίτερα φέτος η εξουθενωτική επέμβαση σήμαινε ότι μετά βίας μπορούσε να σταθεί στα πόδια της.

Αναλογιζόμενη την ανάρρωσή της έγραψε: «Τυχαία σκέψη. Άγρια σκέψη πριν από 3 μήνες μάθαινα ξανά να περπατάω και δεν μπορούσα να σηκωθώ.

«Σωματικά και διανοητικά πέρασα δύσκολα, χρειάστηκε να είμαι εντάξει με τον εαυτό μου ξανά, ειδικά όσον αφορά στη δουλειά και το γράψιμο». Και συνεχίζει: «Τα σώματά μας είναι φοβερά και ικανά για τόσα πολλά. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να είστε ευγνώμονες για τα συστήματα υποστήριξής σας, τη δική σας θέληση και δύναμη, ό,τι κι αν περνάτε.

«Όλοι γνωρίζουμε ότι είναι εντάξει να μην είσαι εντάξει όλη την ώρα και ελπίζουμε όλοι να φροντίζουν τον εαυτό τους όσο το δυνατόν περισσότερο/ να αφιερώνουν στιγμές για να επικεντρωθούν στην ψυχική και σωματική υγεία».

Η Τζάκι στη συνέχεια πρόσθεσε: «Επίσης, ελέγξτε τους φίλους σας. Στέλνοντας σε όλους υγεία, αγκαλιές και αγάπη!».

ouli.jpg

Το ζευγάρι πιστεύεται ότι βγαίνει από τον Ιούνιο και εκείνη τον συνόδευσε τον περασμένο μήνα για να υποστηρίξει τη Βικτόρια στην επίδειξη της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι .

Η Τζάκι και η Βικτόρια φαίνεται να τα πάνε καλά, με τη Βραζιλιάνα να δείχνει αξιοσημείωτη ομοιότητα με τη μέλλουσα πεθερά της, η οποία μάλλον φαίνεται να εγκρίνει την 29χρονη για σύντορφο του γιου της.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή