Τζένιφερ Άνιστον: Η συγκινητική ανάρτησή της με αφορμή τον ένα χρόνο από τον θάνατο του Μάθιου Πέρι

Η ανάρτηση της Τζένιφερ Άνιστον για τον Μάθιου Πέρι 

Τζένιφερ Άνιστον: Η συγκινητική ανάρτησή της με αφορμή τον ένα χρόνο από τον θάνατο του Μάθιου Πέρι
1'

Σήμερα ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου συμπληρώνεται ένας χρόνος από τον θάνατο του αγαπημένου ηθοποιού Μάθιου Πέρι, ο οποίος συνέδεσε το όνομα του με την σειρά «Τα Φιλαράκια», υποδυόμενος τον ρόλο του Τσάντλερ.

Σημειώνεται πως ο 54χρονος ηθοποιός βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του έπειτα από υπερβολική δόση κεταμίνης.

Η Τζένιφερ Άνιστον, θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη του αγαπημένου της φίλου, έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ηθοποιός ανέβασε μια φωτογραφία της με τον Πέρι και έγραψε «ένας χρόνος».

Η Τζένιφερ Άνιστον στην διάρκεια της πρώτης της συνέντευξης της μετά τον θάνατο του Μάθιου Πέρι τον Δεκέμβριο του 2023, είχε αποκαλύψει στο «Variety», πως η τελευταία φορά που μίλησαν ήταν το πρωί της ημέρας του θανάτου του.

«Ήταν χαρούμενος. Ήταν υγιής. Είχε κόψει το κάπνισμα. Είχε αρχίσει να μπαίνει σε φόρμα. Ήταν ευτυχισμένος και αυτό είναι το μόνο που ξέρω. Του έστελνα κυριολεκτικά αστεία μηνύματα εκείνο το πρωί. Δεν πονούσε. Δεν πάλευε. Ήταν ευτυχισμένος. Θέλω οι άνθρωποι να ξέρουν ότι ήταν πραγματικά υγιής. Δούλεψε τόσο σκληρά. Πραγματικά αντιμετώπισε μια δύσκολη κατάσταση. Μου λείπει πολύ. Μας έκανε να γελάμε πολύ δυνατά», ανέφερε η Τζένιφερ Άνιστον.

https://www.instagram.com/p/DBrDQQDxVPT/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή