Η νέα εμφάνιση της Ariana Grande και της συμπρωταγωνίστρια της, Cynthia Erivo, σόκαρε
Στην πρεμιέρα της νέας τους ταινίας, οι θαυμαστές στο διαδίκτυο εξέφρασαν την ανησυχία τους ότι η Αριάνα Γκράντε έδειχνε «πολύ εύθραυστη»
Η Ariana Grande και η συμπρωταγωνίστριά της στο Wicked, Cynthia Erivo, σόκαραν τους θαυμαστές τους στο κόκκινο χαλί νωρίτερα αυτό το μήνα, όπου εμφανίστηκαν «πολύ αδύνατες».
Στην πρεμιέρα της νέας τους ταινίας, οι θαυμαστές στο διαδίκτυο εξέφρασαν την ανησυχία τους ότι η Ariana έδειχνε «πολύ εύθραυστη», ενώ άλλοι είχαν μια διαφορετική άποψη, λέγοντας «ότι χρησιμοποιεί Ozempic».
Οι γιατροί αισθητικής προειδοποιούν ότι η δραματική μεταμόρφωση και των δύο σταρ θα μπορούσε να οφείλεται στην περιοριστική vegan διατροφή τους, η οποία απαιτεί προσεκτική διαχείριση.
Ο Dr. Dennis Schimpf, πλαστικός χειρουργός στη Νότια Καρολίνα, προειδοποίησε ότι οι δίαιτες αυτές αφήνουν τους ανθρώπους σε κίνδυνο έλλειψης πρωτεϊνών, η οποία μπορεί να προκαλέσει την εξάντληση των μυών.
Είπε επίσης ότι η φαινομενικά πολύ πιο χλωμή εμφάνιση της Ariana θα μπορούσε να οφείλεται σε διατροφική ανεπάρκεια, που μπορεί να προκλήθηκε από την περιοριστική της δίαιτα.
Οι πρώην χορτοφάγοι που δημοσιεύουν στο διαδίκτυο λένε επίσης ότι βλέπουν μια αντανάκλαση του αγώνα τους στην εμφάνιση της Ariana, προσθέτοντας ότι η εμφάνισή της μοιάζει με «χορτοφαγία τελικού σταδίου».
Ο Dr. Schimpf δήλωσε: «Οι χορτοφαγικές δίαιτες τείνουν να έχουν προβλήματα με τις πρωτεΐνες που προκαλούν μυϊκή εξάντληση».
«Συχνά, οι άνθρωποι που είναι αυστηροί χορτοφάγοι πρέπει να λαμβάνουν σημαντικά συμπληρώματα πρωτεΐνης ή να προσθέτουν σκόνες πρωτεΐνης στα smoothies τους».
Αλλά οι γιατροί δεν μπορούσαν να αποκλείσουν ότι το Ozempic ή το άγχος των γυρισμάτων και της προώθησης ενός μεγάλου blockbuster του Χόλιγουντ έπαιξαν ρόλο στη ριζική μεταμόρφωσή τους.
Η Ariana είναι χορτοφάγος για περισσότερο από μια δεκαετία, αποκαλύπτοντας την αλλαγή στη διατροφή της το 2013 λόγω της αγάπης της για τα ζώα.
Η Cynthia είναι επίσης χορτοφάγος από το 2018, κάνοντας την αλλαγή αρχικά επειδή το σώμα της «δεν μπορούσε να χειριστεί το κόκκινο κρέας», πριν επιμείνει σε αυτό για ηθικούς λόγους.