Κωνσταντίνος Αργυρός για κακοποίηση 3χρονου στο Ηράκλειο: «Δεν το χωράει το μυαλό μου»
«Μακάρι αυτό το αγγελούδι να σωθεί», ευχήθηκε ο Κωνσταντίνος Αργυρός
![Κωνσταντίνος Αργυρός](https://img.bbmd.gr/img/1260/max/82/2024/06/07/argiros.jpg?t=vWdCJIGVaZ65OskokS4dew)
Τον αποτροπιασμό του για τη φρίκη που βίωνε ο 3χρονος Άγγελος στο Ηράκλειο εξέφρασε ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Μάλιστα, ο τραγουδιστής ευχήθηκε να αφυπνιστούν όλοι και να σωθεί το παιδάκι, η ζωή του οποίου κρέμεται από μια κλωστή.
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός με μήνυμά του στο Instagram ανέφερε: «Δεν χωράει το μυαλό μου όσα έχω διαβάσει και ακούσει τις τελευταίες ώρες γύρω από το θέμα της κακοποίησης ανηλίκων. Εύχομαι με όλη μου τη ψυχή αυτό το αγγελούδι που υποφέρει να σωθεί και να πάψει να υποφέρει».
«Μακάρι η είδηση αυτή να μην είναι ένα ακόμη σοκαριστικό περισταστικό, αλλά μια αφύπνιση για την κοινωνία μας… έτσι ώστε πραγματικά να δίνει φωνή σε όλους τους ανθρώπους που βιώνουν κακοποίηση και έχουν ανάγκη από βοήθεια».
![konstantinos-argyros-aggelos-irakleio.jpg](https://img.bbmd.gr/img/900/max/82/2025/01/30/konstantinos-argyros-aggelos-irakleio.jpg?t=qZA7_2xA0p2P0eQVOKiF6w)
Trending
![Ιωάννα Τούνη: «Είμαι κουρέλι στο σπίτι» - Πώς απαντά στις φήμες χωρισμού από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου](https://img.bbmd.gr/img/500/max/90/2024/12/02/touni-alexandrou.jpg?t=UTW-ZW-Pg2glgD2HFoA8WQ)