Μάρα Ζαχαρέα: «Εγώ θα τον παντρευτώ αυτόν», είχε πει όταν είδε τον σύζυγό της πρώτη φορά

«Εγώ είχα γυρίσει από την Αγγλία και ήξερα λίγους δημοσιογράφους», είπε μεταξύ άλλων η Μάρα Ζαχαρέα

Μάρα Ζαχαρέα: «Εγώ θα τον παντρευτώ αυτόν», είχε πει όταν είδε τον σύζυγό της πρώτη φορά
1'

Η Μάρα Ζαχαρέα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου» για την πρώτη φορά που είδε τον σύζυγό της Θόδωρο Ρουσόπουλο αποκαλύπτοντας παράλληλα τι είχε πει τότε στη φίλη της.

Συγκεκριμένα, η ίδια αρχικά είπε: «Εγώ είχα γυρίσει από την Αγγλία και ήξερα λίγους δημοσιογράφους. Ήμασταν στο σπίτι της Ελένης Καλογεροπούλου στην οδό Ομήρου, το διαμέρισμα που είχε τότε. Η Ελένη είχε μια ερωτική απογοήτευση τότε με έναν συνάδελφο, δε θα πούμε τώρα το όνομά του μετά από τόσα χρόνια, και αφού συζητάμε το θέμα, είχαμε και την τηλεόραση να παίζει».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Ήταν οι πρώτες μέρες του Mega, εγώ τότε δε δούλευα εκεί αλλά δούλευε ο Θόδωρος. Ξεκινάει λοιπόν το δελτίο του Mega και βγαίνει ο Θόδωρος Ρουσόπουλος από το προεδρικό Μέγαρο – εγώ δεν τον ήξερα – κι ενώ είχα την Ελένη να κλαίει, τη σκουντάω και λέω “Ελένη, Ελένη, τον ξέρεις αυτόν;” και μου λέει κλαίγοντας, “Αυτός είναι ο φίλος μου ο Θόδωρος”. Και της απαντάω, “Ελένη, εγώ θα παντρευτώ αυτόν”».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή