Big brother: Όσα γνωρίζουμε για τη μεγάλη επιστροφή του ριάλιτι

Το ριάλιτι ετοιμάζεται να επιστρέψει στη συχνότητα του ΣΚΑΪ
Big brother: Όσα γνωρίζουμε για τη μεγάλη επιστροφή του ριάλιτι
2'

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες στο μέτωπο του ΣΚΑΪ για την επιστροφή του «Big Brother».

Το ριάλιτι εγκλεισμού, μετά από κάποιες σεζόν αποχής, ετοιμάζεται να προσγειωθεί στη βραδινή ζώνη και τα στελέχη θέλουν να κερδίσουν πίσω το κοινό της ψυχαγωγίας που συντονίζεται σε άλλους σταθμούς.

Οι άνθρωποι της παραγωγής έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στην επιλογή των παικτών, που έχουν το «ζουμί» στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Αναζητούνται άτομα με έντονες προσωπικότητες, διαφορετικών ηλικιών και συνηθειών, που θα δώσουν τη δική τους σφραγίδα στο πρότζεκτ και θα μπορούν να τραβήξουν το ενδιαφέρον. Μάλιστα, θα υπάρχει και live streaming για το κοινό προκειμένου να παρακολουθεί τους παίκτες σχεδόν όλο το 24ωρο.

Στόχος των ανθρώπων του ΣΚΑΪ, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι η πρεμιέρα να γίνει στις 20 Απριλίου, ανήμερα του Πάσχα δηλαδή, ωστόσο δεν είναι σίγουρο ότι θα είναι όλα έτοιμα. Τα επεισόδια θα προβάλλονται καθημερινά, στις 23.00, και για αρχή σκέφτονται να έχουν διάρκεια μία ώρα.

Όσον αφορά στο άτομο που θα αναλάβει το τιμόνι της παρουσίασης; Πολλά ονόματα πέφτουν στο τραπέζι και ακούγονται. Όπως αποκάλυψε ο Γρηγόρης Μελάς στο «Χαμογέλα και πάλι», η Μαρία Σολωμού και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, ο Κρατερός Κατσούλης, είναι στη λίστα των ιθυνόντων του ΣΚΑΪ. Στο μαγκαζίνο «Ακόμα δεν είδες τίποτα!», ακούστηκε και το όνομα του Τριαντάφυλλου ενώ στο κάδρο έχει μπει και η Άννα Μαρία Ψυχαράκη για να κάνει το πέρασμά της από το σπίτι του Μεγάλου Αδερφού μιας και έχει συνδέσει το όνομά της με το φορμάτ.

Να σημειωθεί ότι υπάρχουν σκέψεις να μην έχουν στούντιο για το live, αλλά ο παρουσιαστής να μπαίνει στο σπίτι που κατοικούν οι παίκτες.

Σχετικές ειδήσεις