Ποιες σειρές συνεχίζουν, ποιες αποχαιρετούν – «Κλειδώνουν» οι αποφάσεις

Τα στελέχη ήδη έχουν αποφασίσει πώς θα πορευτούν στο κομμάτι της μυθοπλασίας

Ποιες σειρές συνεχίζουν, ποιες αποχαιρετούν – «Κλειδώνουν» οι αποφάσεις
2'

Αποχαιρετά σιγά σιγά και ο Μάρτιος, με τα στελέχη των καναλιών να βρίσκονται πλέον σε πυρετώδεις ρυθμούς και να μπατζετάρουν το πρόγραμμα της επόμενης χρονιάς. Στις περισσότερες περιπτώσεις, μάλιστα, έχουν ληφθεί και αποφάσεις για τις εκπομπές και τις σειρές που θα πάρουν το πράσινο φως. Στο κομμάτι της μυθοπλασίας, λίγες είναι οι παραγωγές που έψησαν το κοινό και έπεισαν τους ιθύνοντες ότι αξίζουν… παράταση.

Στο μέτωπο του ANT1, προς ανανέωση οδεύουν οι συντελεστές του «Grand Hotel». Η σειρά εποχής, που βασίζεται στο ξακουστό φορμάτ του εξωτερικού, κέρδισε το στοίχημα της τηλεθέασης και της κριτικής αφού οι πρωταγωνιστές ξεχωρίζουν για τις ερμηνείες τους. Στο ίδιο μονοπάτι βαδίζει και η μεταφορά της σειράς «Dr. Foster», με τίτλο «Παιχνίδια εκδίκησης». Το σίριαλ μπορεί να μην «χτυπά» κόκκινο στους πίνακες της Nielsen, έχει όμως αποκτήσει ένα σταθερό κοινό. Η κωμωδία «VIΠ Καλά γεράματα» και η παραγωγή «Μάγισσα» ολοκληρώνουν το ταξίδι τους φέτος, μετά τον προγραμματισμένο αριθμό επεισοδίων.

Στον ALPHA, η μεγάλη νικήτρια της χρονιάς είναι η σειρά «Άγιος Έρωτας». Δανάη Παππά και Δημήτρης Γκοτσόπουλος, στο πρωταγωνιστικό δίδυμο, κατάφεραν να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού και να αποκτήσουν ακόμη μεγαλύτερο μερίδιο τηλεθεατών, το δεύτερο μισό της τρέχουσας σεζόν. Έτσι, παίρνουν εισιτήριο για τη σεζόν 2025-2026 και αναμένονται σύντομα οι ανακοινώσεις. Ο «Τιμωρός» και η «Διάφανη Αγάπη», με τις ιδιαίτερες ιστορίες και τα εξαιρετικά ταλαντούχα καστ, θα αποχαιρετίσουν στο τέλος της σεζόν.

Το MEGA είναι άμεσα συνυφασμένο με τη μυθοπλασία. Συνεχίζοντας με την ίδια φιλοσοφία, θα υποδεχτεί νέες παραγωγές και θα δώσει το πράσινο φως στη «Γη της ελιάς». Για πέμπτη σεζόν, πλέον, η σεναριογράφος Βάνα Δημητρίου θα κληθεί να φέρει αέρα ανανέωσης και νέους ήρωες σε μία ιστορία που συντροφεύει το κοινό κάθε βράδυ. Την ίδια στιγμή και η κωμωδία «Έχω παιδιά» έχει προβάδισμα για του χρόνου. Το «Ταμπού», μετά από μετακινήσεις και αρκετές δοκιμές, θα ρίξει τίτλους τέλους.

Όσον αφορά στην ΕΡΤ1; «Η Παραλία» σίγουρα θα αποχαιρετίσει το κοινό, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το τι θα συμβεί με τη σειρά «Μαμά στα κρυφά» που μπορεί να μετρά λίγα επεισόδια προβολής, αλλά χαίρει μεγάλης αποδοχής ήδη από το κοινό.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή