Σίσσυ Χρηστίδου: «Με τον Γρηγόρη δεν γίναμε ποτέ φίλοι»

Eίχε πολλά να πει η Σίσσυ Χρηστίδου.Για τα κιλά της εγκυμοσύνης της, που ουκ ολίγοι έχουν σχολιάσει αρνητικά...
2'

Eίχε πολλά να πει η Σίσσυ Χρηστίδου.Για τα κιλά της εγκυμοσύνης της, που ουκ ολίγοι έχουν σχολιάσει αρνητικά , για το πρώην τηλεοπτικό(και μόνο, όπως αποδείχτηκε) παρεάκι του mega, αλλά και για το πρωινό που κάνει στον ΑLPHA με τη Ναταλία Γερμανού. Μιλώντας για τα κιλά της, λοιπόν, είπε: «Δεν με πίκραναν τα σχόλια σε γενικές γραμμές. Ήταν πάντα οι περισσότεροι πολύ ευγενικοί. Καταλαβαίνω ότι ο καθένας κάνει τη δουλειά του. Τα κιλά μου ήθελα να τα χάσω σιγά σιγά χωρίς δοκιμασίες. Το σώμα μου το αγαπάω, μου χάρισε τον γιο μου. Το θέμα με θυμώνει στο επίπεδο του μηνύματος που περνάει σ' ένα κοριτσάκι που τα διαβάζει και σκέφτεται: “α, πρέπει να φτάσω στην ανορεξία, για να 'μαι στα πρότυπα”. Είναι τραγικό!».

H παρουσιάστρια είναι πολύ ευχαριστημένη από την εκπομπή που κάνει και θα ήθελε να συνεχιστεί για τέταρτη σεζόν. Επίσης απολαμβάνει το γεγονός ότι επικρατούν πολύ πιο χαλαροί ρυθμοί από το πρωινό που έκανε στο mega. Aυτός είναι και ο λόγος που δεν θα επέλεγε να αναλάβει μόνη της μια εκπομπή γιατί δεν μπορεί ν' αντέξει την πίεση, όσο αντιεπαγγελματικό κι αν ακούγεται αυτό.

Όσο για μια πιθανή συνεργασία για άλλη μια φορά με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τη Ράνια Θρασκιά, τι έχει να πει;
«Με τον Γρηγόρη δεν γίναμε ποτέ φίλοι. Δεν θα του έλεγα ποτέ τα προβλήματά μου. Συνεργάτες ήμασταν με μια άψογη συνεργασία. Μου στάθηκε πολύ και το λέω! Η Ράνια ήταν φίλη μου. Απομακρυνθήκαμε, θα ήταν όμως μεγάλη χαρά να ξαναβρεθώ μαζί τους. Δεν θα ήταν λόγος να αποφύγω μια δουλειά, αλλά λόγος να τη δεχθώ».

πηγή: gossip-tv.gr