Νανά Παλαιτσάκη: Τώρα και θεατρική παραγωγός

Η Νανά Παλαιτσάκη θα είναι η παραγωγός σε θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί ο σύντροφος της...
1'

Η Νανά Παλαιτσάκη θα είναι η παραγωγός σε θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί ο σύντροφος της Αλέξανδρος. Πρόκειται για το έργο του Γιώργου Βασιλειάδη «Εμένα φοβάμαι» που ανεβαίνει τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου, στο θέατρο «Αλεκτον». Περιγράφει τη σχέση δύο γκέι και την ανατροπή που επέρχεται στη ζωή τους όταν στον δρόμο τους εμφανίζεται μία γυναίκα. Η γνωστή δημοσιογράφος αποφάσισε να ασχοληθεί με την παραγωγή γιατί την αγαπούσε από παλιά. Πάνω στο κομμάτι της παραγωγής δούλεψε με την Τατιάνα Στεφανίδου, όταν διοργάνωνε τα εορταστικά σόου, αλλά και όταν εργάστηκε στον ΣΚΑΪ.
Προκειμένου να προσελκύσει θεατές στο θέατρο η κυρία Παλαιτσάκη επέλεξε να προσφέρει σε κλήρωση στο τέλος κάθε παράστασης ένα κόσμημα. «Το κόσμημα δεν το επιλέξαμε τυχαία, ως αμαρτωλό αντικείμενο του πόθου, είναι και στοιχείο της εξέλιξης της ιστορίας. Γι’ αυτό και αποφασίσαμε να το προσφέρουμε με κλήρωση στο τέλος κάθε παράστασης» δήλωσε η ίδια.
Η σκηνοθεσία είναι του Γιώργου Βασιλειάδη και πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί Θεόφιλος Βανδώρος, Έλενα Γιαννακοπούλου και Αλέξανδρος Κρητικός.

https://www.gossip-tv.gr/story/60980/nana-palaitsake-tora-kai-theatrike-paragogos