Tα νούμερα του Mega χωρίς την Τρέμη και η ειρωνία του Παναγιωτόπουλου

Η απουσία της ΄Ολγας Τρέμη από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Μega και η αντικατάστασή της από τον Νίκο Στραβελάκη δεν έφερε τα πολυπόθητα νούμερα στον σταθμό
1'


Σύμφωνα με τα νούμερα τηλεθέασης το δελτίο κινήθηκε στα συνήθη ποσοστά των τελευταίων εβδομάδων συγκεντρώνοντας ποσοστό 18% στο σύνολο και 10,4% στο δυναμικό κοινό. Την πρώτη θέση πήρε και πάλι ο ΑΝΤ1 με την Μαρία Χούκλη να συγκεντρώνει 19,1% και 18,3% αντίστοιχα.

Η απουσία της Τρέμη πυροδότησε για μια ακόμη φορά σχόλια περί αντικατάστασής της από την Μαρία Σαράφογλου και για δυσαρέσκεια των μετόχων στο πρόσωπο της παρουσιάστριας.


Όμως ο γενικός διευθυντής ενημέρωσης του σταθμού Χρήστος Παναγιωτόπουλος ανέβασε στη σελίδα του στο facebook ένα σχετικό κείμενο γράφοντας ειρωνικά: «Λείπει μια εβδομάδα η Τρέμη μαζί με το γιο της και γίνεται χαμός... "Τη διώχνουν", τη "βάζουν στο περιθώριο" κλπ. Τι σημασία έχει αν επιστρέφει πάντα και συνεχίζει τη δουλειά της; Αυτοί εκεί το χαβά τους... ΄Γιατί, άραγε, δε λένε τα ίδια όταν λείπουν με άδεια οι κεντρικοί παρουσιαστές άλλων σταθμών; Χωριό που φαίνεται κολαούζο δε θέλει, που έλεγε και η γιαγιά μου...»