«Νόστιμη γη» στη Θεσσαλονίκη

Η εκπομπή «Νόστιμη γη» ολοκληρώνει το ταξίδι της Θεσσαλονίκης.
1'

Η Θεσσαλονίκη δεν χωράει σε μια μόνο εκπομπή γι’ αυτό οι βόλτες συνεχίζονται με ένα πέρασμα από τις αμέτρητες καφετέριες της πόλης και μια νυχτερινή εξόρμηση στην διάσημη συνοικία των Λαδάδικων. Ο Βασίλης επισκέπτεται μοντέρνες ταβέρνες, ιστορικά ξενοδοχεία, μια αυθεντική ιταλική πιτσαρία και κάνει check in σε ένα πρωτότυπο μπαρ με.... φέτα. Δοκιμάζει τον πιο νόστιμο γύρο της Ελλάδας και ξανατρώει, για πολλοστή φορά, τα διάσημα "βομβίδια", ενώ συμμετέχει και σε ένα γλέντι από αυτά που γίνονται μόνο στη Θεσσαλονίκη. Ένα επεισόδιο που «μυρίζει θάλασσα», αφού «μπαρκάρει» σε μια ψαρότρατα στη Μηχανιώνα και μαγειρεύει εν πλω κοφτό μακαρονάκι με σουπιές για τους ψαράδες και έναν εύκολο χταποδομεζέ. Προτείνει μια γρήγορη φρουτοσαλάτα με ταχίνι και επιστρέφει στην Αθήνα, για να «κλείσει» το επεισόδιο με ακόμα ένα ευφάνταστο πιάτο θαλασσινών, μια μυρωδάτη καβουρόσουπα.

Κυριακή, 16 Μαρτίου, στις 20:00 Alpha

Διαβάστε επίσης

Τα top 5 της τηλεθέασης στις 14/3