Νέα ώρα μετάδοσης για το «Έτσι απλά»

Προτάσεις με έμπνευση που κάνουν την καθημερινότητά πιο όμορφη και τις δραστηριότητες στο σπίτι πιο διασκεδαστικές υπόσχεται στους τηλεθεατές η εκπομπή «Έτσι απλά» που από αυτό το Σάββατο 22 Μαρτίου θα μεταδίδεται μέσα από την τηλεόραση του Alpha στις 15.00.

Νέα ώρα μετάδοσης για το «Έτσι απλά»
1'

Η εκπομπή «Έτσι απλά» αυτό το Σάββατο είναι αφιερωμένη στο πιο διαχρονικό και αγαπημένο ύφασμα, το τζιν. Η Κέλλυ Καρυπίδη και η Φιλίππα Πασχαλίδου δείχνουν πώς με μια απλή τεχνική ξεβαψίματος μπορεί κάποιος να μεταμορφώσει ένα τζιν παντελόνι. Πώς ένας γιακάς από ένα παλιό τζιν πουκάμισο μπορεί να μεταμορφωθεί σε ένα κόσμημα; Πώς φτιάχνεται ένα μαξιλάρι χωρίς ραφές και πώς εφαρμόζεται η τεχνική του απλικέ σε απλά παιδικά φορμάκια; Ο Μιχάλης Νουρλόγλου ταξιδεύει στην Άγρια Δύση με ένα ζουμερό rib-eye το οποίο σερβίρει με σπιτική barbeque σος και jacket πατάτες.

Καλεσμένη της εκπομπής, η Νέλλη Σκουφάτογλου, αρχισυντάκτρια του περιοδικού ΟΖΟΝ, η οποία μιλά για την έκθεση φωτογραφίας Denim On, που εμπνέεται από το all time classic fashion item, το τζιν. Τέλος, η εκπομπή θα παρουσιάσει χρήσιμα tips για οικονομία, οργάνωση και συντήρηση.

Διαβάστε επίσης

Τα top 5 της τηλεθέασης στις 17/3

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή