«Κάτι Ψήνεται»: Από 19 με 23 Μαΐου 2014 στον Alpha

Την εβδομάδα 19 με 23 Μαΐου, το «Κάτι Ψήνεται» επισκέπτεται γειτονιές της Αθήνας με τον Ιωάννη, την Νικολέτα, τον Τάσο, την Ειρήνη και τον Θοδωρή.
2'

Την Δευτέρα 19 Μαΐου τη μαγειρική αυλαία της εβδομάδας ανοίγει o Ιωάννης. O Ιωάννης, έμπειρος μάγειρας γεμάτος θετική ενέργεια θα προσπαθήσει με το μενού του να θέσει σοβαρή υποψηφιότητα για την πρώτη θέση. Πως τρώγονται οι «ξινομπουκίτσες»; Πως γεμίζεται ένα «κέρατο» και τι γεύση έχει ένα «σκληρό παγωτό»;

Την Τρίτη 20 Μαΐου, το δεύτερο δείπνο της παρέας αναλαμβάνει η Νικολέτα. Στόχος της είναι να ικανοποιήσει γευστικά τους τέσσερις καλεσμένους της. Θα καταφέρει με το θαλασσινό μενού της να κερδίσει τις εντυπώσεις; Ποιο είναι το «καλαμάκι που μυρίζει θάλασσα»; Πόσα «μουστάκια» χωράνε σε μια μακαρονάδα;

Την Τετάρτη 21 Μαΐου, στην κουζίνα μπαίνει ο Τάσος. Ο Τάσος, ζαχαροπλάστης στο επάγγελμα, θέλει να αποδείξει πως πέρα από τη ζαχαροπλαστική μπορεί να κάνει γευστικά θαύματα και στη μαγειρική. Θα δικαιωθεί; Πόσο επικίνδυνα μπορεί να είναι τα «αρθρόποδα του υποκόσμου»; Τι είναι το «ηφαίστειο του ζαχαροπλάστη»;

Την Πέμπτη 22 Μαΐου, τη μαγειρική κουτάλα πιάνει η Ειρήνη. Η λιγότερο έμπειρη μαγείρισσα της παρέας ετοιμάζει τα πιάτα της με στόχο τη νίκη. Πόσο νόστιμος μπορεί να είναι ένας «κονσερβοποιημένος χοίρος» και ποιος ο καλύτερος τρόπος για να μαγειρέψεις μια μελιτζάνα;

Την Παρασκευή 23 Μαΐου μαγειρική αυλαία ρίχνει ο Θοδωρής. Ο τελευταίος οικοδεσπότης της παρέας παραδέχεται ότι δεν μπορεί να αντισταθεί σε καμία γευστική αμαρτία. Ποιο είναι «το αμαρτωλό φρούτο της Ιταλίας»; Πόσο «ζουμερή» μπορεί να είναι μια «αμαρτία»;

Ποιος από τους πέντε θα αναδειχθεί νικητής και θα πάρει το έπαθλο των €1500;

Διαβάστε επίσης:

Οι Ρώσοι ξυρίζουν τα... γένια τους μετά την Eurovision! (pics)

Μήνυμα της Τσέλσι για το δράμα της Τουρκίας (photo)