«Κάτι Ψήνεται»: Από 19 με 23 Μαΐου 2014 στον Alpha
Την Δευτέρα 19 Μαΐου τη μαγειρική αυλαία της εβδομάδας ανοίγει o Ιωάννης. O Ιωάννης, έμπειρος μάγειρας γεμάτος θετική ενέργεια θα προσπαθήσει με το μενού του να θέσει σοβαρή υποψηφιότητα για την πρώτη θέση. Πως τρώγονται οι «ξινομπουκίτσες»; Πως γεμίζεται ένα «κέρατο» και τι γεύση έχει ένα «σκληρό παγωτό»;
Την Τρίτη 20 Μαΐου, το δεύτερο δείπνο της παρέας αναλαμβάνει η Νικολέτα. Στόχος της είναι να ικανοποιήσει γευστικά τους τέσσερις καλεσμένους της. Θα καταφέρει με το θαλασσινό μενού της να κερδίσει τις εντυπώσεις; Ποιο είναι το «καλαμάκι που μυρίζει θάλασσα»; Πόσα «μουστάκια» χωράνε σε μια μακαρονάδα;
Την Τετάρτη 21 Μαΐου, στην κουζίνα μπαίνει ο Τάσος. Ο Τάσος, ζαχαροπλάστης στο επάγγελμα, θέλει να αποδείξει πως πέρα από τη ζαχαροπλαστική μπορεί να κάνει γευστικά θαύματα και στη μαγειρική. Θα δικαιωθεί; Πόσο επικίνδυνα μπορεί να είναι τα «αρθρόποδα του υποκόσμου»; Τι είναι το «ηφαίστειο του ζαχαροπλάστη»;
Την Πέμπτη 22 Μαΐου, τη μαγειρική κουτάλα πιάνει η Ειρήνη. Η λιγότερο έμπειρη μαγείρισσα της παρέας ετοιμάζει τα πιάτα της με στόχο τη νίκη. Πόσο νόστιμος μπορεί να είναι ένας «κονσερβοποιημένος χοίρος» και ποιος ο καλύτερος τρόπος για να μαγειρέψεις μια μελιτζάνα;
Την Παρασκευή 23 Μαΐου μαγειρική αυλαία ρίχνει ο Θοδωρής. Ο τελευταίος οικοδεσπότης της παρέας παραδέχεται ότι δεν μπορεί να αντισταθεί σε καμία γευστική αμαρτία. Ποιο είναι «το αμαρτωλό φρούτο της Ιταλίας»; Πόσο «ζουμερή» μπορεί να είναι μια «αμαρτία»;
Ποιος από τους πέντε θα αναδειχθεί νικητής και θα πάρει το έπαθλο των €1500;
Διαβάστε επίσης:
Οι Ρώσοι ξυρίζουν τα... γένια τους μετά την Eurovision! (pics)