Η Φωτεινή Πιπιλή πάει στο Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ τη Λίνα Αλεξίου

Στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ παραπέμπει η δημοσιογράφος και βουλευτής Φωτεινή Πιπιλή τη Λίνα Αλεξίου δημοσιογράφο-μέλος του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου, ενώ παράλληλα προτίθεται να θέσει θέμα στη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής για να την αποπέμψει από το ΕΣΡ.

Η Φωτεινή Πιπιλή πάει στο Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ τη Λίνα Αλεξίου
1'

Η Λίνα Αλεξίου είναι μητέρα της η Ζωής Κωνσταντοπούλου και είχε εμφανιστεί σε δημοσίευμα ότι εισέπραττε παράνομα επίδομα ανήλικων τέκνων από το ΕΤΑΠ-ΜΜΕ κάτι το οποίο επιβεβαίωσε και το Ταμείο. Ανάμεσα στους πολιτικούς που της ζήτησαν να παραιτηθεί από το ΕΣΡ ήταν και η Φωτεινή Πιπιλή, με συνέπεια η Αλεξίου να παραπέμψει τη βουλευτή της ΝΔ στο Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ.

«Η κ. Αλεξίου προέβη σε απαράδεκτη κίνηση με δεδομένο ότι η ίδια δεν είναι απλώς συνταξιούχος δημοσιογράφος, είναι ανώτερη κρατική λειτουργός ως διορισμένη από την Βουλή των Ελλήνων εδώ και πολλά χρόνια Αντιπρόεδρος της Ανεξάρτητης Αρχής «ΕΣΡ». Ως διορισμένη από τη Βουλή ανώτερη κρατική λειτουργός στράφηκε στην ουσία εναντίον μέλους του Ελληνικού Κοινοβουλίου, δηλαδή στράφηκε εναντίον της Αρχής που εκ του Συντάγματος μέσω της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής των Ελλήνων την διόρισε και την ελέγχει», τονίζει η Φωτεινή Πιπιλή.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή