Eurovision 2011: Εμπόδια στην πρόβα της Κροατίας

Με εμπόδια και ευτράπελα ξεκίνησε η πρώτη πρόβα της Κροατίας...
1'

Με εμπόδια και ευτράπελα ξεκίνησε η πρώτη πρόβα της Κροατίας.

Τέσσερεις κοπέλες υποστηρίζουν φωνητικά τη Daria, ενώ πίσω της βρίσκεται μια χρυσοποίκιλτη θέση dj με το ταχυδακτυλουργό, ο οποίος και θα τη συνοδεύσει επί σκηνής. Φοράει ένα μαύρο μίνι φόρεμα με χρυσή κάθετη τρέσα, ενώ σε κρεμάστρα ήρθε και ένα μαύρο σακάκι με μωβ γιακάδες. Στην μέση του τραγουδιού, ο ταχυδακτυλουργός βγαίνει από τη θέση dj, χορεύει για πολύ λίγο μαζί της, και την καλύπτει με ένα στεφάνι από το οποίο κρέμονται επίσης χρυσοποίκιλτες λωρίδες υφάσματος. Φαίνεται ότι κάτι θα γίνει σε αυτό το σημείο, όπου δεν το έδειξαν όμως. Ένα από τα παράδοξα που συνέβησαν σε αυτήν την πρόβα, είναι ότι όταν η Daria επιχείρησε να κατέβει στην πασαρέλα, στην πρώτη εκτέλεση του τραγουδιού, οι διοργανωτές την εμπόδισαν!

Στη δεύτερη ωστόσο πήγε στη μικρή σκηνή του δορυφόρου και επέστρεψε στην λεντρική σκηνή με άνεση! Το σκηνικό είναι με έντονα πρασινομωβ φώτα.

Στην τρίτη εκτέλεση του τραγουδιού είδαμε και τι συμβαίνει όταν μπαίνει στο στεφάνι με τις χρυσοποίκιλτες κορδέλες: απλά αλλάζει φόρεμα, και εμφανίζεται με ένα ροζ φόρεμα.

Στο φινάλε, ο ταχυδακτυλουργός κουνά μπροστά της ένα καπέλο μάγου από το οποίο ξεπηδούν λαμέ χαρτάκια και ως δια μαγείας το ροζ μίνι φόρεμα μετατρέπεται σε λαμέ μάξι φόρεμα. Δείτε το βίντεο:

Πηγές: gossip-tv.gr και ogaegreece