«Γεύσεις στη Φύση»: Προτάσεις για το Κυριακάτικο τραπέζι
Ταξιδεύει στη Μεσόγειο με μοναδικά κεφτεδάκια ψαριού σερβιρισμένα με γλυκόξινη σάλτσα, μαγειρεύει ένα ελαφρύ και αρωματικό κοτόπουλο φρικασέ με μανιτάρια και πολλά φρέσκα μυρωδικά, εντυπωσιάζει με τα ψητά καλαμαράκια με πουρέ ρεβιθιών και προσούτο και με τις τέλεια γλασαρισμένες ψητές φτερούγες κοτόπουλου.
Όσο για το γλυκό αυτής της Κυριακής; Πιο εύκολο και πιο εντυπωσιακό δεν γίνεται. Κέικ Black Forest: Το πιο αφράτο σοκολατένιο κέικ σερβίρεται με βύσσινα και σαντιγί και κλέβει τις εντυπώσεις και αποδεικνύει πως η ζαχαροπλαστική είναι απολαυστική και δημιουργική, χωρίς άγχος και μυστικά.
Και αυτή την Κυριακή, διαλεκτά υλικά, χρήσιμες συμβουλές, ολοκαίνουργιες συνταγές ξετυλίγονται πάνω στον μαγειρικό πάγκο, αναμειγνύονται κάτω από τις οδηγίες του Βαγγέλη Δρίσκα για να καταλήξουν εντυπωσιακά σε μοναδικά γευστικά πιάτα.
Διαβάστε επίσης
Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στην ΠΟΕΣΥ