Newsbomb.gr: Σταθερά πρώτο και το Δεκέμβριο στις μετρήσεις της ΕΝΕΔ

Το Newsbomb.gr, το κορυφαίο ειδησεογραφικό site συνεχίζει να αποτελεί τον υπ’ αριθμόν ένα προορισμό των επισκεπτών του Διαδικτύου για έγκαιρη και έγκυρη online ενημέρωση.
1'

Σύμφωνα με τις επίσημες στατιστικές μετρήσεις της Ένωσης Εκδοτών Διαδικτύου (ΕΝΕΔ) που δόθηκαν στη δημοσιότητα για τον Δεκέμβριο του 2014, το Newsbomb.gr όχι μόνο διατήρησε την πρώτη θέση σε επίπεδο επισκεψιμότητας μοναδικών επισκεπτών, μεταξύ των επιμέρους ιστοσελίδων, αλλά σημείωσε και άνοδο 4,32% έναντι του Νοεμβρίου, αγγίζοντας τον εντυπωσιακό αριθμό των 3.398.699 μοναδικών επισκεπτών!

Οι επιδόσεις αυτές αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη σημασία καθώς καταγράφηκαν την περίοδο όπου οι πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα ήταν ραγδαίες, με τη διαδικασία εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας και την προκήρυξη των πρόωρων εκλογών να κυριαρχούν στην επικαιρότητα και το Newsbomb να απολαμβάνει της εμπιστοσύνης των χρηστών του διαδικτύου.

Αυτή η αύξηση του αριθμού των επισκεπτών του Newsbomb.gr είναι ενδεικτική και μόνο της δυναμικής του site αλλά και της αναγνώρισης του κοινού στην έγκυρη και άμεση ενημέρωση που παρέχει.

Το Newsbomb.gr εκμεταλλεύεται εμπορικά η DPG Digital Media, το πληρέστερο digital media – marketing & communications δίκτυο στην Ελληνική αγορά.

Η συμμετοχή των site που η DPG Digital Media διαχειρίζεται ή/και εκμεταλλεύεται εμπορικά ξεκίνησαν από τις μετρήσεις του Νοεμβρίου 2014 και τα αποτελέσματα όλου του portfolio της DPG Digital Media εξακολουθούν να εντυπωσιάζουν. Ενόψει δε και των επερχόμενων εκλογών, είναι σαφές πως η δυναμική τόσο του Newsbomb.gr όσο και όλου του δικτύου της DPG Digital Media το καθιστούν την πρώτη επιλογή του κοινού του Διαδικτύου για ενημέρωση αλλά και το «απόλυτο» online διαφημιστικό «όχημα» της αγοράς.

Σχετικές ειδήσεις