Καυστικός ο Μποτρίνι, σχολίασε το Master Chef

Ο Έκτορας Μποτρίνι ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη...
1'

Ο Έκτορας Μποτρίνι ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Ο διάσημος πλέον «τηλεσέφ» μίλησε για το «Master Chef», αλλά και για την εκπομπή του «Εφιάλτης! Στην Κουζίνα».
«Το καλοκαίρι μού έκαναν πρόταση για το "Master Chef", αλλά ύστερα από αυτό που είδα χθες, κατάλαβα ότι καλά έκανα που έμεινα στον Alpha. Αναρωτιέμαι τι θα έκανα εγώ στην εκπομπή αυτή. Είδα τρεις κριτές και μια παρουσιάστρια. Εγώ έχω δική μου εκπομπή, ασκώ κριτική και κάνω και την παρουσίαση. Αυτό που κάνω μου αρέσει πάρα πολύ. Μου αρέσει να βοηθάω κόσμο, μαγαζάτορες να πηγαίνουν μπροστά».

Για την εκπομπή του, «Εφιάλτης! Στην Κουζίνα» ο Έκτορα Μποτρίνη σχολίασε: «Είμαι αρκετά επιθετικός, αλλά έτσι πρέπει. Κι εγώ εκνευρίζομαι στην αρνητική κριτική. Ευτυχώς έχουμε μια σπουδαία παραγωγή που βρίσκει μαγαζιά με πραγματικό πρόβλημα κι εμείς κάνουμε ό,τι μπορούμε».

Με αρκετό χιούμορ σχολίασε και το γεγονός αλλαγής ημέρας προβολής της εκπομπής του, καθώς το κανάλι του Alpha αποφάσισε ο «Εφιάλτης» να προβάλλεται κάθε Δευτέρα στις 22.00, απέναντι από την υπερπαραγωγή του Mega, «Το Νησί»: «Απέναντι σε μια σειρά που κόστισε 4.000.000 ευρώ, θα βρίσκεται ο "Εφιάλτης".. Να δούμε πώς θα πάει.., αν δεν πάει καλά με βλέπω στη Σπιναλόγκα».