Σίντι Κρόφορντ: Έτσι είμαι στα αλήθεια

Η φωτογραφία διέρρευσε στο twitter και δείχνει τη Σίντι Κρόφορντ όπως ακριβώς είναι. Κανένα photoshop.

Σίντι Κρόφορντ: Έτσι είμαι στα αλήθεια
1'

Tο πρώην σούπερ μόντελ είχε κάνει τη φωτογράφηση για το Marie Claire Latin America το 2013. Το πως διέρρευσε η αρετουσάριστη φωτογραφία δεν έχει γίνει γνωστό αλλά το Marie Claire US σε δήλωσή του αναφέρει «Παρότι η φωτογραφία που διέρρευσε λέγεται πως αφορά το επόμενό μας τεύχος, η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για φωτογράφηση που έγινε το 2013. Η συγκεκριμένη φωτογραφία δεν έχει καμία επεξεργασία. Είναι πραγματικά ανακουφιστικό. Πάντα ξέραμε ότι η Κρόφορντ είναι όμορφη, αλλά το να την βλέπουμε έτσι μας κάνει να την αγαπάμε ακόμα περισσότερο».
Την επόμενη μέρα (15/2) ο σύζυγός της Rande Gerber ανέβασε στο instagram μια φωτογραφία της με μπικίνι και τίτλο «Έχει από μένα λουλούδια και εγώ έχω αυτήν».

cindy2

Η κατάρα του photoshop


Όλο και περισσότερες σταρ αντιτίθενται στη χρήση του photoshop το οποίο αποκρύπτει όλες τις άσχημες αλλά αληθινές λεπτομέρειες, κάνοντας τον κόσμο να πιστεύει ότι είναι τέλειες. Η Kira Knightley πόζαρε προσφάτως τόπλες για το περιοδικό Interview και απαγόρευσε τη χρήση photoshop. Όπως είπε ήθελε οι φαν της να δουν πως είναι πραγματικά. Τις περισσότερες φορές η εικόνα μου αλλάζει, με κάνουν πιο γεμάτη με καμπύλες που δεν έχω ή μεγαλώνουν το στήθος μου, είπε. Ήθελα να αποτυπωθεί η πραγματική μου εικόνα συμπλήρωσε διευκρινίζοντας ότι το γυναικείο σώμα και η η εικόνα του αποτελούν ναρκοπέδιο.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή