Φαντασία, δράση και περιπέτεια, όλα είναι εδώ!

Θέλετε περιπέτεια, επιστημονική φαντασία ή ένα ψυχολογικό θρίλερ; Το Χόλιγουντ βρίσκεται σε παραγωγικό... αναβρασμό και έρχεται στον καναπέ σας, με επιλογές που καλύπτουν διαφορετικά γούστα!

Φαντασία, δράση και περιπέτεια, όλα είναι εδώ!
4'

Θέλετε περιπέτεια, επιστημονική φαντασία ή ένα ψυχολογικό θρίλερ; Το Χόλιγουντ βρίσκεται σε παραγωγικό... αναβρασμό και έρχεται στον καναπέ σας, με επιλογές που καλύπτουν διαφορετικά γούστα!

Μια επική ταινία, εμπνευσμένη από τη βιβλική ιστορία της εξόδου των Εβραίων από την Αίγυπτο και σκηνοθετημένη από τον Ρίντλεϊ Σκοτ που ξέρει από τεράστιες παραγωγές, το «H ΄Εξοδος: Θεοί και Βασιλιάδες », κόβει την ανάσα, με τις μεγαλειώδεις σκηνές του. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο ως Μωυσής βρίσκεται ο Κρίστιαν Μπέιλ και τον πλαισιώνουν οι Τζόελ Έντγκερτον, Τζον Τορτούρο, Άαρον Πολ, Σιγκούρνι Γουίβερ και Μπεν Κίνγκσλεϊ.

Οι σκηνοθέτες που μας έγραψαν κινηματογραφική ιστορία με την τριλογία του «Matrix», Άντι και Λάνα Γουατσόφσκι επιστρέφουν με την περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας «Το πεπρωμένο της Τζούπιτερ» και πρωταγωνιστές τον Τσάνινγκ Τέιτουμ και τη Μίλα Κούνις. Η Τζούπιτερ μαθαίνει ότι η μοίρα της ξεπερνά τα όρια της Γης και ότι πρέπει να πολεμήσει για να προστατέψει τους κατοίκους της από μια αρχαία, καταστροφική οργάνωση. Δεν θέλουμε να σας χαλάσουμε το spoiler, αλλά δώστε ιδιαίτερη προσοχή στους τίτλους τέλους...

Κάπου στα μέσα της δεκαετίας του ’90, ένας δημοσιογράφος αποκαλύπτει το ρόλο της CIA στην εισαγωγή κοκαΐνης στις ΗΠΑ, προκειμένου να χρηματοδοτήσει τους αντάρτες της Νικαράγουας. Παρά το ότι δέχθηκε πολύ μεγάλες πιέσεις για να εγκαταλείψει την έρευνά του, εκείνος δημοσιοποίησε την έρευνά του, με αποτέλεσμα να γίνει δέκτης μιας τεράστιας καμπάνιας κηλίδωσης του ονόματός του από την ίδια τη CIA, κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκε να υπερασπίζεται την ακεραιότητά του, την οικογένειά του και την ίδια του τη ζωή. Όλα αυτά συμβαίνουν στην ταινία «Ο αγγελιοφόρος πρέπει να πεθάνει», με πρωταγωνιστή τον δύο φορές υποψήφιο για Όσκαρ, Τζέρεμι Ρένερ, που δίνει μια ακόμα δυνατή ερμηνεία.

Πληθώρα επιλογών για όσους αγαπούν τον κινηματογράφο, προσφέρουν τα κανάλια Novacinema , που μεταφέρουν στη μικρή οθόνη τις πιο ποιοτικές ταινίες του Χόλιγουντ. Και μην ξεχνάτε ότι με τον αποκωδικοποιητή NovaBox+ μπορείτε να δείτε τις αγαπημένες σας ταινίες όποτε εσείς θελήσετε!

Έτσι, από τις ΗΠΑ και τα μέσα της δεκαετίας του ’90, τα κανάλια Novacinema μας «μεταφέρουν» στο μέλλον και το Γιοχάνεσμπουργκ, εκεί όπου αστυνομικοί – ρομπότ έχουν αναλάβει να περιπολούν και να κυνηγούν το έγκλημα. Μια ομάδα γκάγκστερ κλέβει ένα από αυτά τα ρομπότ, τον «Chappie» και του «φορτώνει» ένα καινούργιο πρόγραμμα, το οποίο του δίνει την ικανότητα να έχει τις δικές του σκέψεις και τα δικά του αισθήματα. Μια ακόμα χορταστική περιπέτεια με... ολίγη από επιστημονική φαντασία, το «Chappie», έχει για πρωταγωνιστές τους Χιου Τζάκμαν, Ντεβ Πατέλ και Σιγκούρνι Γουίβερ.

Ο Κιάνου Ριβς κάνει δυναμική επιστροφή ως εκδικητής εκτελεστής στο «John Wick». Ο αγαπημένος μας ηθοποιός επιστρέφει στις παλιές καλές του εποχές (από το «Matrix» είχαμε να τον δούμε σε τέτοια φόρμα) με το θρίλερ δράσης «John Wick». Κρατά το βασικό ρόλο ως εκτελεστής που έχει αποσυρθεί αλλά αναγκάζεται να επιστρέψει στη δράση όταν του κλέβουν το αυτοκίνητο- αντίκα που έχει και σκοτώνουν το κουτάβι που του είχε χαρίσει η σύζυγός του η οποία πέθανε πρόσφατα. Οι κριτικοί το λάτρεψαν, εκθειάζοντας τις ερμηνείες, τα οπτικά εφέ και τις σκηνές δράσεις.

Μια γυναίκα, ξυπνά στο κρεβάτι έχοντας δίπλα της έναν άντρα που δεν γνωρίζει, σε ένα σπίτι που δεν της είναι οικείο. Αυτό συμβαίνει κάθε μέρα, με τον άντρα να της εξηγεί ότι είναι ο σύζυγός της και ότι έχει πέσει θύμα τροχαίου που της στέρησε τη μνήμη... Μέχρι που μια μέρα, καινούργιες αλήθειες έρχονται στην επιφάνεια και την οδηγούν στο να αμφισβητεί κάθε έναν που βρίσκεται γύρω της. Στο «Before I go to sleep» η Νικόλ Κίντμαν δίνει μια συγκλονιστική ερμηνεία ως γυναίκα που καταβάλλει αγωνιώδεις προσπάθειες να μάθει ποια είναι κι έχει δίπλα της τους Κόλιν Φερθ και τους Μαρκ Στρονγκ.

Η φαντασία μεγάλη, η αδρεναλίνη στα ύψη και όλα έτοιμα για μια βραδιά γεμάτη δράση!

Ξένια Γιαννάκου

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή