Νικολόπουλος: Τηλεοπτικές αποκαλύψεις απο το «Μαξίμου Ακούει;»
Κατά την διάρκεια της εκπομπής συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της επικαιρότητας όπως: οι μεγάλες σε όγκο και παλμό κινητοποιήσεις επιστημονικών φορέων, ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες και ο ρόλος του Κυριάκου Μητστοτάκη που προσπαθεί να μπλοκάρει τη διαδικασία και τις σχέσεις με τους βαρόνους των ΜΜΕ, αλλά και όλες οι εξελίξεις στην υπόθεση του Ν. Γεωργιάδη -στενού συνεργάτη του Μητστοτάκη- που φέρεται να εμπλέκεται σε κύκλωμα παιδεραστίας.
Η «διαμαρτυρία της γραβάτας» εξελίσσεται σε «κίνημα της γραβάτας».
«Είχαμε πολύ καιρό να δούμε να βγαίνουν στον δρόμο επιστήμονες και άνθρωποι που είναι στον παραγωγικό πυρήνα της χώρας. Όμως, φαίνεται ότι η «διαμαρτυρία της γραβάτας» εξελίσσεται σε «κίνημα της γραβάτας». Και φαίνεται πως είναι τελικά, η ενεργοποίηση ενός σημαντικού τμήματος της μεσαίας τάξης, που στα χρόνια της κρίσης έχει υποστεί την μεγάλη συντριβή.
Ας μην φανεί σε κανέναν περίεργο λοιπόν, εάν δίπλα στο «κίνημα της γραβάτας» στοιχηθούν οι έμποροι, οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες και οι ιδιοκτήτες ακινήτων. Άλλωστε ήταν θέμα χρόνου, η ενεργοποίηση της μεσαίας τάξης, που μπορεί να υπομείνει πολλά (σκεπτόμενη ίσως πως μπορεί να χάσει περισσότερα), αλλά να που σε τελική ανάλυση μπορεί να γίνει αυτή που θα καθορίσει τις εξελίξεις, σε όλα τα επίπεδα.
Πρέπει επιτέλους το «ΜΑΞΙΜΟΥ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ» την μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων που ηλικιακά βρίσκονται κάπου ανάμεσα στα 30-35 και στα 50-55. Ας το ακούσουν και στην Συγγρού και στο Μαξίμου. Ο λαός αρνείται να δεχτεί ότι τα ιδεολογικά τείχη είναι πιο σημαντικά από τις γέφυρες που (πρέπει να δημιουργούν οι πραγματικές ανάγκες των πολιτών. Η συζήτηση για αξιοκρατία και η αποκομματικοποίηση του κράτους, εκσυγχρονισμό του δημόσιου τομέα, εξυγίανση και απενοχοποίηση της επιχειρηματικότητας, ανάπτυξη και δημιουργία θέσεων εργασίας, δεν είναι νέα. Όλα αυτά και πολλά ακόμη δεν είναι ζητήματα... ιδεολογίας... Είναι ζητήματα πολιτικής απόφασης και πρακτικής. Το πολυετές βούλιαγμα στην κρίση, προκαλεί ένα μεγάλο κύμα ωρίμανσης και αυτοσυνειδησίας που γίνεται μία ισχυρή πλειοψηφία, η οποία που ξεπερνάει τους παλιούς «μύθους» και είναι έτοιμη να γκρεμίσει και τα ιδεολογικά τείχη μπροστά στο κοινό συμφέρον. Αυτήν την πλειοψηφία την συγκροτούν πολίτες από όλα τα κόμματα και όλες τις κοινωνικές ,επαγγελματικές και οικονομικές τάξεις.
Μεγάλες αποκαλύψεις για το δεξί χέρι του Κυρ. Μητσοτάκη
Σε μια αποκάλυψη, που αφορά το δεξί χέρι και τον υπεύθυνο επικοινωνιακής εκστρατείας του νέου προέδρου της NΔ Kυριάκου Mητσοτάκη, προχώρησε το περιοδικό HOT DOC στο τεύχος 93 που κυκλοφορεί.
Το δεξί χέρι του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Νίκος Γεωργιάδης, εμπλέκεται πέρα από κάθε αμφιβολία σε υπόθεση παιδοφιλίας. Οι Μολδαβικές αρχές τον εντόπισαν και τον ταυτοποίησαν σε ένα τέτοιο κύκλωμα το 2011. Τα επόμενα χρόνια ο Γεωργιάδης εξαφανίστηκε από το πολιτικό σκηνικό της χώρας. Αποχώρησε μυστηριωδώς ακόμη και από το Ντηρί το Αμερικάνικο Κολλέγιο όπου είχε στελεχικό ρόλο.
Ξαφνικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης επανέφερε τον Γεωργιάδη ως στρατηγό του. Οι εφημερίδες γέμισαν με τίτλους που γνωστοποιούσαν πως ο επικεφαλής του επικοινωνιακού επιτελείου του Κυριάκου, Νίκος Γεωργιάδης, του χάρισε την νίκη στην εσωκομματική αντιπαράθεση. Άλλοι τίτλοι διαβεβαίωναν πως αναλαμβάνει επικεφαλής του Πολιτικού Σχεδιασμού στη ΝΔ του Κυριάκου.
Σιωπή από τον Μητσοτάκη
Το ερώτημα όμως είναι αν ο Μητσοτάκης θα επεκτείνει τον πολιτικό του θαυμασμό προς τον νεοφιλελευθερισμό της Θάτσερ και στην υιοθέτηση της τακτικής Θάτσερ, όταν αποκαλύφθηκε πως συνεργάτες της ήταν παιδόφιλοι. Θα πει δηλαδή «δεν έχει δικαστεί άρα είναι αθώος»; Γνωρίζει πολύ καλά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, (αλλοίμονο αν δεν γνώριζε ζώντας στο πολιτικό σύστημα που έζησε) πως όσοι δεν δικάζονται δεν είναι απαραίτητα αθώοι, απλώς καταφέρνουν να μην δικάζονται. Αυτή τη φορά όμως η κατηγορία δεν είναι για οικονομικά σκάνδαλα, αλλά για το πιο αποτρόπαιο έγκλημα. Όσο ο Μητσοτάκης δεν μιλά παίρνει το βάρος της υπόθεσης Γεωργιάδη πάνω του και πρέπει να εξηγήσει το λόγο.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης «παίζει» το παιχνίδι συγκεκριμένων καναλαρχών
Η πρώτη κόντρα Μητσοτάκη και Τσίπρα είναι πια γεγονός και αφορούσε τις τηλεοπτικές άδειες «Λάδι στη φωτιά» η τροπολογία Παππά για αύξηση των μελών του ΕΣΡ - ενώ έγινε φανερό ότι «Ο Κυριάκος παίζει το παιχνίδι των νταβατζήδων» και εξ’ αιτίας των δεσμεύσεων του άλλαξε γραμμή. Έτσι ενώ προγενέστερα ο ΣΥΡΙΖΑ φαινόταν ότι θα εξασφάλιζε την απαραίτητη συναίνεση της ΝΔ για το ζήτημα του ΕΣΡ, ενόσω στα πράγματα βρισκόταν ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ώστε να μπει για πρώτη φορά τάξη στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο και να πληρώσουν επιτέλους οι γνωστοί «νταβατζήδες» καναλάρχες αυτά που τους αναλογούν, τα πράγματα φαίνεται ότι λάμβαναν τελείως διαφορετική τροπή.
Ο Μητσοτάκης επιχειρεί να μπλοκάρει τη διαδικασία χορήγησης των νέων ραδιοτηλεοπτικών αδειών, για λόγους μικροκομματικών σκοπιμοτήτων, «παίζει το παιχνίδι συγκεκριμένων καναλαρχών και ξεκίνησε τον ανένδοτο κατά της κυβέρνησης με την υπεράσπιση των καναλαρχών και του συστήματος των διαπλεκόμενων ΜΜΕ. Δηλαδή αυτού που στη συλλογική μνήμη έχει εγγραφεί ως «καθεστώς» και «κατεστημένο».
ΧΡΙ.Κ.Ε. : Ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδεις πρέπει να προχωρήσει ΑΜΕΣΑ
Το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος πιστεύει ακράδαντα ότι ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές συχνότητες πρέπει να προχωρήσει γρήγορα και επιτέλους, να μπει ένα τέλος στο καθεστώς της απόλυτης αυθαιρεσίας που επί χρόνια συντηρείται και ωφελεί μόνο κάποιες οικονομικές και πολιτικές ελίτ εις βάρος του ελληνικού λαού. Το κόμμα Μητσοτάκη με την αρνητική στάση του απέδειξε γιατί όλοι οι μεγαλομηντιάρχες στήριξαν την εκλογή του στην ηγεσία και ότι, πίσω από την βιτρίνα της ανανέωσης, κρύβεται το ίδιο απεχθές πρόσωπο της διαπλοκής που έφερε τον τόπο στο χείλος του γκρεμού.
Όμως, ελπίζω για να μην σας πω πως είμαι σχεδόν βέβαιος πως φτάνει η ώρα που και οι μεγαλοβαρόνοι των μήντια, με τα τεράστια θαλασσοδάνεια, θα αντιμετωπίζονται όπως όλοι οι άλλοι πολίτες και θα προσέλθουν στα ταμεία του κράτους να πληρώσουν για την κρατική περιουσία που εκμεταλλεύονται, αλλά και στη δικαιοσύνη, να δώσουν εξηγήσεις για τα έργα και τις ημέρες του παρελθόντος...»