Εφημερίδες: Διαβάστε τα σημερινά (29/02/2016) πρωτοσέλιδα

Για διαστάσεις εθνικής κρίσης στο προσφυγικό με χιλιάδες απελπισμένους ανθρώπους να παραμένουν εγκλωβισμένοι σε όλη τη χώρα μιλά ο σημερινός (29/02/2016) πολιτικός Τύπος.
1'

Η ΕΕ εξετάζει να εφαρμόσει σχέδιο για την αντιμετώπιση ανθρωπιστικής κρίσης, λόγω της ανεξέλεγκτης διάστασης που έχει πάρει το πρόβλημα. Πρόκειται μάλιστα για την πρώτη φορά που η Ένωση θα προσφέρει ανθρωπιστική βοήθεια σε χώρα-μέλος της.

Στην υπόλοιπη επικαιρότητα θα διαβάσετε για παράθυρα στα όρια συνταξιοδότησης και πως τα γλιτώνουν 1 εκατ. εργαζόμενοι. Σε αναζήτηση κοινής γραμμής έγινε κρυφή συνάντηση του κουαρτέτου στη Φραγκφούρτη ενώ οδηγία της ΕΚΤ μιλά για μνημόνιο για «βιώσιμες λύσεις» στα κόκκινα δάνεια.

Αποδείξεις μέχρι και για το 40% του εισοδήματος θα ζητά η εφορία. Ανάλογα με το ύψος του ετήσιου εισοδήματός τους θα πρέπει να συγκεντρώνουν και τις αντίστοιχες αποδείξεις οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι για το 2016

Διαβάστε εδώ τα πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων

Στον οικονομικό τύπο θα διαβάσετε για τις τράπεζες που εξυγιαίνουν τα χαρτοφυλάκιά τους για να περάσουν σε κέρδη, σχεδιάζουν επιθετικές μειώσεις προβλέψεων το πρώτο τρίμηνο του 2016, στο χρηματιστήριο ο ΓΔ δοκιμάζει τις 500 μονάδες ενώ η κρουαζιέρα εκπέμπει sos, λόγω του προσφυγικού.

Οι θεσμοί επιμένουν σε μειώσεις συντάξεων μετά πιέσεων για να κλείσει η αξιολόγηση. Τέλος θα διαβάσετε για το σχέδιο ανάπτυξης των 14 αεροδρομίων.

Διαβάστε εδώ τα πρωτοσέλιδα των οικονομικών εφημερίδων

Σχετικές ειδήσεις