Survivor: To αποκαλυπτικό πλάνο που εκθέτει Ντάνο - Κοκκινάκη για τον τραυματισμό του Σπαλιάρα

Κοκκινάκης, Χρανιώτης και Αγγελόπουλος, μετά το τέλος του αγωνίσματος έβαλαν στο στόχαστρο τον Γιάννη Σπαλιάρα και τα όσα υποστήριξε για να μην αγωνιστεί.

Survivor: To αποκαλυπτικό πλάνο που εκθέτει Ντάνο - Κοκκινάκη για τον τραυματισμό του Σπαλιάρα
1'

Ο Κώστας Κοκκινάκης νευρίασε με τον «Σπαλ» πιο πολύ απ΄ όλους και μάλιστα είπε στον πρώην συμπαίκτη του ότι θα πρέπει να ντρέπεται για την συμπεριφορά του και ότι αυτό που έκανε ήταν ανήθικο. Ο παίκτης των Διασήμων αιτιολόγησε την απόψή του, λέγοντας ότι δεν γίνεται να του πονάει η μέση του, να μην μπορεί να αγωνιστεί, αλλά στους πανηγυρισμούς στο τέλος να τρέχει πρώτος και να κάνει και βουτιά μαζί με τους άλλους συμπαίκτες του.

Τελικά ποια είναι η αλήθεια; Είχε όντως πρόβλημα ο Σπαλιάρας ή έκανε τον τραυματισμένο για να αποφύγει τη μονομαχία με τον Αγγελόπουλο;

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα νέα για το Survivor

Την απάντηση δίνει ένα αποκαλυπτικό πλάνο του ίδιου του Σπαλιάρα την ώρα του παιχνιδιού. Το σκορ είναι στο 6-1 υπέρ των μαχητών, ο Σπαλιάρας εκείνη την ώρα είναι στον πάγκο μαζί με τους συμπαίκτες του και προσπαθεί να κάνει ασκήσεις.

Σε εκείνο ακριβώς το σημείο, με το σκορ και την ψυχολογία να είναι υπέρ των Μαχητών, ο Γιάννης Σπαλιάρας ακούγεται να λέει, «Πονάω ρε φίλε», δείχνοντας ότι όντως είχε θέμα με τη μέση του.

Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο:

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή