Ο Πέδρο Αλμοδόβαρ κεντρικό πρόσωπο διαφημιστικής καμπάνιας του Prada

Ένας σπουδαίος ισπανός σκηνοθέτης και σεναριογράφος και ένα διάσημο brand από την Ιταλία συναντώνται και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό.

Ο Πέδρο Αλμοδόβαρ κεντρικό πρόσωπο διαφημιστικής καμπάνιας του Prada
1'

Στη νέα διαφημιστική καμπάνια 356 series για την ανδρική συλλογή ρούχων για Άνοιξη/Χειμώνα 2017 του μιλανέζικου οίκου μόδας Prada, κεντρικό πρόσωπο είναι ο Πέδρο Αλμοδόβαρ. Στο διαφημιστικό σποτ του brand με τίτλο Auteur, διάρκειας 30 δευτερολέπτων, ο διάσημος σκηνοθέτης είναι ντυμένος με τη συλλογή ανδρικών ρούχων AW17 της Prada και αξιοποιεί την εμπειρία τού παρελθόντος, προβάλλοντας τις ερμηνευτικές του δυνατότητες.

ΠΕΔΡΟ 1

Τον Αλμοδόβαρ φωτογράφισε στην έδρα του οίκου Prada ο βέλγος φωτογράφος, κινηματογραφιστής Βίλι Βαντερπέρε. Ο Αλμοδόβαρ δημιουργός σημαντικών ταινιών, όπως «Matador», «Γυναίκες στα πρόθυρα νευρικής κρίσης», «Όλα για τη μητέρα μου» και «Κακή Εκπαίδευση» φορά ρούχα της σειράς 365 της Prada.

ΠΕΔΡΟ 2

«Ένας από τους λίγους εναπομείναντες δημιουργούς στη σύγχρονη κινηματογραφική παραγωγή, ο καλτ ισπανός σκηνοθέτης Πέδρο Αλμοδόβαρ τιμάται παγκοσμίως για το αδιαμφισβήτητο δημιουργικό του αποτύπωμα, την ξεχωριστή αισθητική και τη μοναδική, «Almodóvariano» άποψη. Είναι η προσωποποίηση του αντικομφορμισμού σε όλους τους τομείς» αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή